PROMOCIJA SPOTA: Kiki Lesandić dobio zlatan CD (VIDEO)

Pevač je promovisao novi spot za pesmu "Još jedna pijana noć", na kojoj je radio i ministar Mlađan Dinkić, i tom prilikom od matične kuće "Siti rekords" dobio zlatnii CD za odličan tiraž prethodnog albuma

  • 1

Kiki Lesendrić promovisao je novi spot za pesmu "Još jedna pijana noć" u restoranu "Jezero" na Adi Ciganliji. Tom prilikom mu je dodeljen i zlatni CD ispred matične kuće "Siti rekords" za odličan tiraž poslednjeg albuma. Nagradu je uručio PR ove produkcijske kuće i poznato televizijsko lice Vladimir Stanojević, koji je inače i vodio program.

U dobrom raspoloženju i odličnoj atmosferi uživali su mnogobrojni prijatelji i saradnici poznatog muzičara. Najveća podrška bila mu je supruga Ljiljana, a posebnu pažnju izazvao je dolazak Mlađana Dinkića, koji se pojavio u pratnji svoje žene Tanje. Prisutni su se cele večeri zabavljali uz mnogobrojne hitove "Pilota".

Pogledajte novi spot sniman na grčkom ostrvu Zakintos:

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    29. oktobar 2012 | 11:30

    Mahlat Toliko potrošene energije umetso da se rade konkretne stvari. Blogovanje i jeste konkretno delovanje. Utiče se na svest. A problem svega počiva u svesti. Svest je ono što treba promeniti kod većine. Tvoj blog i tvoje delovanje je i te kako imalo uticaj na svest. A to je mnogo više nego pokretanje bilo kakvih akcija, peticija S obzirom da sam u blogovanju više od 3 godine, dobro znam šta govorim. Meni je čast što smo se i lično upoznali ali to ne znači da ću se uvek složiti sa iznetim. Ne ostavljam često komentare na tvom blogu ali to ne znači da te ne čitam i ne pratim Zubariceja nisam navikao da me bilo ko podržava tako da mi je to banovanje i prozivanje zapravo nešto normalno. Prvu podršku i razumevanje dobio sam baš od blogera(ka) i to mi mnogo znači. Te osobe su našle svoje posebno mesto u mojoj duši i zauvek će tu ostati jer sam zahvaljajući njima posato ono čime se ponosim: eXperiment Čitamo se i normalno razumemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA