EKSKLUZIVNI PAPARAZZO (VERONA): Nataša Bekvalac i Vlada hvatali Juliju za dojke!

Čitateljka Telegrafa uslikala popularni estradni par u "gradu ljubavi" dok su stajali ispod balkona čuvenih ljubavnika Romea i Julije

  • 8

Popularni estradni par Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović proveo je romantični vikend u Veroni. Plavokosa pevačica i poznati maneken uživali su u čarima italijanskog grada, a čitateljka Telegrafa zatekla ih je baš u trenutku dok su obilazili plato ispod terase najčuvenih svetskih ljubavnika Romea i Julije.

Naša spretna saradnica uspela je tom prilikom da napravi i fotografiju na kojoj dvojac pozira pored statue Julije, držeći je za desnu dojku (ovaj čin, po verovanju, donosi sreću u ljubavi).

Kao što su neki mediji već preneli, Vlada je pre nekoliko dana navodno zaprosio "panonsku barbiku", podarivši joj za rođendan prsten od belog zlata koji je specijalno naručio iz Soluna. Vuksanović je, kako prenosi štampa, već počeo da se raspituje za svadbene aranžmane, a u opticaju su venčanje u Las Vegasu, ali i već spomenutoj Veroni, ispod terase Šekspirove Julije.

Na istoj proslavi, održanoj u eksluzivnom francuskom letovalištu u Sen Tropeu, pobednik "Survajevera" je svojoj lepšoj polovini poklonio i 3.000 ruža.

Da podsetimo, Vladu i Natašu je upoznala pevačicina sestra Kristina Bekvalac, koja je sa manekenom učestvovala u popularnom rijalitiju televizije "Prva". Ovaj ljubavni par snimio je i spot za pesmu Novosađanke "Pozitivna", koja je ekranizovana na Ibici.

Čitateljka Telegrafa Bojana Kovačević, koja nam je poslala fotke Nataše i Vlade, zaradila je honorar, a ukoliko i Vi posedujete fotografije poznatih ličnosti poput ove, pošaljite nam na mejl: redakcija@telegraf.rs. Nećete se pokajati! :)

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ceca ar

    29. septembar 2012 | 16:46

    A da ih ostavite malo na miru?! Uostalom meni su bas slatki. :)

  • cecaar

    29. septembar 2012 | 16:45

    A da ih ostavite malo na miru..?! uostalom meni su bas slatki.. :)

  • cecaar

    29. septembar 2012 | 16:38

    A da je malo ostavite na miru?! Bas su slatki.. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA