"SAMO MOJ": Milena Vučić promovisala svoj novi spot (FOTO) (VIDEO)

U prijatnom i veselom ambijentu u klubu "Koketa", popularna crnogorska pevačica prezentovala svoje novo izdanje. Milenu Vučić su podržali brojne poznate ličnosti poput pevača Kneza, Niggora i Nikole Burovca

  • 0

Popularna cnogorska pevačica Milena Vučić promovisala je večeras svoj novi spot za pesmu “Samo moj”, u izdanju producentske kuće "City Records". U prijatnom ambijentu u klubu “Koketa” na Adi Ciganliji, prisutni su mogli da se uvere u njene proverene i više nego uspešne pevačke sposobnosti.

Osim predstavnika "sedme sile" i prijatelja, Milenu su podržale i brojne poznate ličnosti poput Nenada Kneževića Kneza, Igora Lazića Niggora, kao i njena jača polovina pevač Nikola Burovac, sa kojim je u vezi gotovo devet meseci.

Da podsetimo, Milena Vučić započela je svoju solo karijeru 2006. godine na "Monteviziji", gde je sa pesmom "Živa sam" osvojila osmo mesto. Nedugo zatim, pobeđuje na prestižnom muzičkom takmičenju "Sunčane skale" sa numerom "Da l` ona zna", koja postaje veliki hit. Njene čuvene kompozicije su i numere "Indijana" i "Luče".

Pogledajte spot za pesmu "Samo moj" Milene Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA