VEST SA TVITERA: Džastin Biber ima rak!

Neslana šala koja je plasirana u petak izazvala je pravu histeriju među Biberovim fanovima, a mladi pevač je tu vest demantovao nekoliko sati kasnije

  • 0

Kanadski pevač Džastin Biber često je meta zlonamernih glasina koje nemaju veze sa istinom, ali juče je situacija umalo izmakla kontroli kada se na lažnom nalogu magazina "Entertainment Weekly" pojavila izmontirana fotografija, na kojoj se vidi Džastin obrijane glave, uz obrazloženje da idol tinejdžerki ima rak!

To nije sve, ubrzo je ova slika počela da cirkuliše internetom uz poruku da bi svako svako ko želi da pruži podršku Biberu trebalo da obrije glavu, u znak podrške njemu i drugima koji zbog agresivnih terapija izgube kosu.

Pevač je nekoliko sati kasnije demantovao glasine da je bolestan i potvrdio da je živ i zdrav, ali do tada su već desetine, možda i stotine njegovih obožavateljki obrijale glavu i te slike postavile na Fejsbuku i Tviteru uz opis "Ćelave za Bibera"!

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA