SORAJA IZVISILA: Anastasija Buđić ide na svetsko „Plejbojevo“ finale

Na oficijalnom plakatu za svetsko "Plejboj" takmičenje pojavilo se lice članice grupe "Models", tako da će ona predstavljati Srbiju na ovoj popularnoj manifestaciji

  • 1

Anastasija Buđić i Soraja Vučelić dugo su se prepucavale koja će od njih dve predstavljati Srbiju na velikom „Plejboj“ takmičenju, koje će se održati na Filipinima. Najzad, ovaj nesporazum je razrešen, pošto se na oficijalnom "Plejboj" plakatu pojavila slika Anastasije Buđić, što automatski znači da će "Modelsica" reprezentovati našu zemlju na ovoj prestižnoj manifestaciji.

Da podsetimo, posle izbora za srpsku "Plejboj" zečicu na kome je trijumfovala Soraja Vučelić, Anastasija Buđić je potvrdila da će upravo ona zameniti svoju rivalku na svetskom "Plejbojevom" takmičenju na Filipinima, što je prsata staleta tada demantovala.

- Anastasija laže! To nema veze s mozgom. Ja sam pobedila na takmičenju i imam jednogodišnji ugovor sa "Plejbojem" tako da idem kod Hju Hefnera. Srećna sam što sam ostvarila svoj san. Isplatilo se što sam se slikala gola – rekla je Vučelićeva.

(Telegraf.rs/Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA