23

SRBI, NE LOŽITE SE! Džej Lo se zamotavala i u bugarsku, tursku, ukrajinsku... zastavu!

Mnogi su pomislili da je u pitanju oduševljenje Beogradom i Srbijom i da na taj način latino diva želi da oda počast našoj zemlji, ali u pitanju je je bio samo deo njene standardne koreografije. Naime, Džej Lo identičnu stvar izvela je i na koncertima koje je odradila pre beogradskog

Dženifer Lopez sa zastavama

Poznata pevačica popularne muzike Dženifer Lopez održala je koncert u “Kombank areni” u Beogradu i oduševila svoje obožavaoce, a opšti delirijum u publici nastao je kada se ova latinoamerička zvezda pojavila na bini ogrnuta srpskom nacionalnom zastavom. Iako su mnogi  pomislili da je u pitanju njeno oduševljenje Beogradom i Srbijom, i da na taj način želi da oda počast našoj zemlji, u pitanju je bio samo deo koreografije koji se menja na svakom koncertu, iz države u državu.

Naime, ova latino diva je identičnu stvar izvela na koncertima koje je odradila i u okolnim zemljama, pa je tako u Turskoj i Bugarskoj, a pre toga i u Ukrajini, takođe pevala umotana u njihove zastave. Bilo kako bilo, beogradska publika je “progutala udicu”, pa je ovaj deo koncerta izazvao opštu histeriju u gledalištu, a svi srpski mediji su ovaj detalj izdvojili kao poseban na njenom nastupu.

Podsetimo, Dženifer Lopez je održala je koncert u “Kombank areni” pred oko 18.000 fanova, među kojima je bio znatan broj srpskih “džet-setera”. Za oko sat i po vremena koncerta, Džej Lo je otpevala 21 pesmu, na oduševljenje fanova koji su zajedno sa njom pevali svaki stih.

(I. M.)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bugarska, Dženifer Lopez, Koncert, Srbija, Turska, Zastava
Popularni komentari
 • I
  Ivana

  pa najbolje da smo pomislili da je to uradila jer nas obozava!Svasta!

 • V
  Veljko

  BACANJE ZASTAVE NIJE DEO KOREOGRAFIJE ZATO STO ZASTAVU NIJE DONELA ONA, VEC SMO JOJ MOJ DRUG I JA KOJI SMO BILI U FAN PITU BACILI! To sto je dizala zastavu i u drugim zemljama znaci da su joj i tamo u publici dali zastavu. A sta je trebala da uradi, da BACI I GAZI? NE RAZUMEM?!

 • V
  Veljko

  Zastavu smo joj bacili drug i ja, sta je trebala da uradi? da je izgazi i sutne? Tad biste je tek opljuvali. Ako niste bili u prvom redu onda nemojte ni da komentarisete! Srbi su cudo!

foto dana

video dana