HAJKA NA TVITERU: Ivanoviću prete smrću zbog gostovanja Mesića!

Tokom sinoćne emisije u kojoj je ugostio bivšeg predsednika Hrvatske, poznati voditelj je preko Tvitera dobio desetine pretnji, začinjenih najgorim uvredama i psovkama

  • 23

Sinoćna emisija u kojoj je Ivan Ivanović ugostio bivšeg hrvatskog predsednika Stipu Mesića izazvala je pravu lavinu najgorih psovki i otvorenih pretnji, koje su preko Tvitera upućene Ivanoviću.

Nakon emisije, koja se završila tako što je popularni voditelj Mesiću poklonio maketu traktora sa jasnom aluzijom na "Oluju" i progon Srba iz Hrvatske, broj pretnji se smanjio, čak se pojavilo i nekoliko pohvala.

Na kraju, Ivanović je u svom stilu odgovorio na hajku koja se već nekoliko dana vodi protiv njega.

Povodom pretnji upućenih njihovom voditelju, oglasila se i pres-služba TV Prva.

- Što se tiče pretnji, to apsolutno nije način da se izrazi nezadovoljstvo, pogotovo što se to činilo dok emisija još nije emitovana. Zanimljivo je to što se tokom emitovanja broj tih komentara drastično smanjio, a povećao se broj onih koji pohvaljuju apsolutno objektivan i profesionalan intervju, jer se jedino tada mogao doneti konačni sud. Ovo je primer pravog, objektivnog novinarstva, nije bitno da li vam se neko sviđa ili ne - kažu u pres-službi televizije Prva.

(Telegraf.rs / Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • spiko

    8. decembar 2012 | 14:40

    pitao bih vas da li bi ste ovako pisali da ste kao ja i mnogi ljudi koje poznajem ostali bez domova i najblizih radi Krajine i rata sa Hrvatskom.. Da ste jedva preziveli Oluju i sve izgubili u njoj. Dok nas Hrvati pljuju i ocrnjuju gde stignu mi njih pozivamo kao goste u najgledanije emisine.. i podrzavamo ih.. Glupost i idiotizam od strane TV 1.. I od vas koji podrzavate iste.Slozimo se Srbi vec jednom..

  • sinisa

    8. decembar 2012 | 12:17

    Podrzavam ga, a ovi sto psuju su dno Srbije. Svi zajedno nemaju srednju skolu zavrsenu - garant.

  • bata

    8. decembar 2012 | 13:51

    @Sinisa Imas bas nadahnuto ime, roditelji su ti bili veliki intelektualci kao i ti verovatno! Ustase mars iz svete zemlje SRBIJE! Stipe Mesic FUJ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA