KAD SLAVUJ ZAPEVA: Miroslav Ilić u Centru "Sava" proslavio 40 godina karijere! (FOTO)

Popularni pevač je oduševio publiku u rasprodatom Centru "Sava", a na koncertu su bili i njegov zet Dragan Šutanovac sa suprugom Marijom, Dejan Tomašević, Gordan Kičić, Boki Milošević, Ivan Ivanović i mnogi drugi

  • 2
Miroslav Ilić

Foto: Telegraf

Legenda naše muzike Miroslav Ilić večeras je u rasprodatom Centru "Sava" proslavio 62. rođendan i 40 godina karijere, a "slavuj iz Mrčajevaca" će koncerte održati i sutra uveče (i za taj nastup su ulaznice "planule"), i u sredu.

 

Kao i svake godine, na već tradicionalnim rođendanskim koncertima, Miroslav je dao sve od sebe da publiku zabavi, natera ih da ustanu sa svojih mesta i pevaju sa njim. Naravno, uspeo je u tome, a sa Ilićem, koga je pratio orkestar Miše Mijatovića, publika u krcatom Centru "Sava" pevala je hitove za sva vremena: "Voleo sam devojku iz grada", "Tebi", Pozdravi je pozdravi", Joj, Rado, joj, Radmila", "Najlepša si kad se smeješ"...

 

Pravi ršum nastao je kada su se na bini pojavili trubači Dejana Petrovića, i tada više niko u sali nije sedeo.

 

Popularni pevač još jednom je dokazao da je u vrhunskoj formi i da ne namerava da uspori ritam. Uostalom, Miroslav često ponavlja da mu je želja da penziju dočeka kao pevač, a ne kao bivši narodnjak koji se bavi drugim stvarima.

 

Doduše, neće Ilić skoro u penziju, čak i da on to želi, publika ga ne bi pustila.

 

Kao specijalni gost na koncertu se pojavio voditelj Ivan Ivanović, a nastup Miroslava Ilića nisu propustili ni njegov zet Dragan Šutanovac sa suprugom Marijom, glumac Gordan Kičić, Boki Milošević, Saša Matić, nekadašnji košarkaš Dejan Tomašević i mnogi drugi.

 

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA