SVE O LJUBAVI RADE I MILANA: Kako su se upoznali, voleli, rastali, ko je varao, a ko lagao!

Nakon što je Stanković javno okrivio Manojlovićevu za raskid, ona je pre nekoliko dana konačno progovorila i rekla da je ogorčena pisanjem medija, kao i da ne želi bilo kome da se pravda

  • 12

Mnogo buke podiglo se oko raskida Rade Manojlović i Milana Stankovića. Prvo se pričalo da je on nju varao sa Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac, zatim je Milan demantovao te glasine, i izjavio da je istina potpuno drugačija i da je on ostavio Radu jer ga je ona prevarila!

Kao i obično, istina je negde na sredini, ili je onako kako je Rada poručila u četvrtak uveče: "Nije važno da li sam prevarila Milana ili ne, to je moja stvar."

Leto 2008. godine, romansa u Crnoj Gori 

Dvadesetsedmogodišnja Rada i dve godine mlađi Milan upoznali su se tokom treće sezone "Zvezda Granda", a nakon izvesnog perioda, kada su bili samo prijatelji, smuvali su se u avgustu 2008. godine na crnogorskom primorju, i to u Utjehi. Ipak, u martu 2009. godine su raskinuli, kako su tada objasnili, zbog velikog pritiska medija.

Avgust 2009. godine, pomirenje

Međutim, pomirili su se u avgustu 2009. godine, i ubrzo nakon toga počeli su da žive zajedno. Iako se od početka njihove veze spekulisalo da je "Grand" romansa samo marketinški trik, njih dvoje su u intervjuima uvek isticali veliku ljubav koja ih povezuje, a iskrenost i međusobno poverenje kao kamen-temeljac njihove veze.

- Samo bi neko umobolan pristao da po zadatku bude sa nekim u vezi - izjavila je svojevremeno Manojlovićeva.

Proleće 2010. godine, sukob Stankovića i Saše Popovića

Nakon što je Stanković u maju 2010. predstavljao Srbiju na Evrosongu u Oslu, počeli su njegovi problemi - sukobio se sa Sašom Popovićem i po svaku cenu je želeo da ode iz "Granda". Ubrzo mu se izgubio svaki trag, nestao je sa scene, a tokom tog perioda, koji je potrajao skoro godinu dana, Rada je bila bezrezervno na njegovoj strani, bukvalno ga je izdržavala, a pričalo se da je ona platila i snimanje singla "Perje", kojim se Stanković u junu 2011. vratio na muzičku scenu. Takođe, time što je štitila svog dečka ozbiljno je ugrozila svoje pozicije u "Grandu".

Jesen 2011. godine, glasine o venčanju

U oktobru 2011. godine, Milan je i definitivno raskinuo ugovor sa "Grand produkcijom" i počeo sa oživljavanjem svoje karijere. U narednih nekoliko meseci uveliko se pričalo da će se njih dvoje venčati, pominjala se i romantična svadba na Maldivima, ali to se nije dogodilo i stvari su ubrzo krenule nizbrdo.

Decembar 2012. godine, svađe i raskid

Govorkalo se o sve češćim svađama i zahlađenju odnosa. Poslednji put su se zajedno pojavili u javnosti sredinom decembra na snimanju novogodišnjeg programa "Granda", a uoči Nove godine pojavio se trač o navodnoj Milanovoj aferi sa Nikolijom Jovanović, što je ćerka Vesne Zmijanac odmah demantovala. Nekoliko dana kasnije, Stanković se iselio iz stana u kojem je živeo sa Radom, a zatim je postalo očigledno da su njih dvoje i definitivno raskinuli vezu.

Januar 2013. godine, opanjkavanje bivših ljubavnika

Nije mnogo vremena trebalo da prođe, i bivši ljubavnici počeli su sa iznošenjem prljavog veša. Stanković je izjavio da ga je Rada prevarila i da on takvu izdaju ne prašta. Zatim se pojavila informacija da je Manojlovićeva navodno već nekoliko meseci u vezi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem, bivšim dečkom Katarine Rebrače.

Rada nije javno komentarisala Milanove izjave, a njeni prijatelji navode da je veoma povređena onim što je Stanković ispričao, kao i da mu je poručila da se neće dobro provesti ako ona odluči da iznese svoju stranu priče.

Jedna od njenih drugarica je za "Puls" ispričala da Rada nije zaslužila da se ovakve glasine šire o njoj.

- Ona je jedna divna osoba, a ako Milan želi da priča za novine, neka priča, to je njemu na čast. Ona na taj način karijeru nikada nije gradila. Zato se i ne oglašava. A doći će vreme, pa će i ona dati intervju. Ona je uz Milana uvek bila, i kad mu je bilo teško, a to je trajalo ne mesec-dva nego pet godina, tako da je sumanuto sada stvari posmatrati na taj način i pljuvati po njoj. Verujte da ona to nije zaslužila - kaže prijateljica Manojlovićeve.

Na kraju se i Rada oglasila i na svom Fejsbuk profilu napisala da je provela pet prelepih godina sa Milanom, kao i da njeno srce može da pripada samo slobodnom muškarcu... Šta god to značilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ropdski

    20. januar 2013 | 18:06

    Zvoni mi jaje za njih i njihovu vezu!

  • Sasa Rizovski

    20. januar 2013 | 19:13

    prodajem svinje zive,i mrtve vage...Sve informacije u in box

  • ana

    20. januar 2013 | 20:11

    Jao nama , pa bez ovih informacija ne znam koji bi mi bio smisao ...........zivotni.Pustite ove ljude na miru , a i oni nas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA