Mirna pevala Subotičanima na Dan zaljubljenih (VIDEO)

Pobednica "Prvog glasa Srbije" zabaljala je pesmom svoje sugrađane, što joj je bio prvi zvanični nastup od pobede u popularnom muzičkom takmičenju

  • 0

Mirna Radulović, pobednica "Prvog glasa Srbije", pevala je na Dan zaljubljenih u svom rodnom gradu Subotici, što je bio njen prvi zvanični nastup od pobede u popularnom muzičkom takmičenju. Uz zvuke stranog popa i ar-en-bija, talentovana mlada pevačica je goste hotela "Galerija" zabavljala do kasno u noć, a oni su bili oduševljenim njenim muzičkim izvođenjem.

Mirna nije krila uzbuđenje što je nastupila u svom rodnom gradu. Iako je pevala zaljubljenima, ona je otkrila da u njenom srcu ne postoji posebna osoba, bez obzira na to što su je mediji povezivali sa Zoranom Stanićem, kolegom iz "Prvog glasa Srbije".

- Nisam zaljubljena trenutno. Samo sam koncetrisana na posao - kratko je rekla Mirna, koja će za nekoliko nedelja nastupiti zajedno sa Sarom Jovanović i Nevenom Božović na muzičkom festivalu Beosong, koji je na programu 2. i 3. marta.

Pogledajte prilog Yu Eco TV-a

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA