KRENULO SEOSKO LUDILO: Ekrem izabran za gazdu "Farme", ulazi i Tanja Savić! (FOTO)

Pored pevača hita "Poso, kuća", na imanje u Lisovićima ušle su i Stanija Dobrojević, Seksi Sandra, pevačice Goca Božinovska i Saška Karan, kao i mnoge druge poznate ličnosti. Oni će se tokom 100 dana boriti za vrednu nagradu od 50.000 evra, a kao specijalni gost "Farme" najavljena je nekadašnja "Zvezda Granda" Tanja Savić, koja će u rijalitiju biti dva dana

  • 10
Farma - Ekrem Jevrić, Stanija Dobrojević, Aleksandra Jeftanović - Tanja Savić Foto: Telegraf

Dugočekivana četvrta sezona rijalitija “Farma” konačno je krenula sa emitovanjem na televiziji "Pink". Kao što poznato, u popularnom šou programu takmičiće se 24 poznata učesnika, koji će se tokom 100 dana boriti za naklonost publike, a pobednik će osvojiti nagradu od 50.000 evra.

Takmičari su uveliko prošli sve testove i bili u karantinu, a ove večeri premestiće i na ranč u Lisovićima, koji je smešten na 2,5 hektara zemljišta.

Učesnike će pratiti desetine kamera, a svakog dana će se nakon 20 sati prikazivati pregledi dešavanja na “Farmi”. Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor sluga ponedeljkom, žurke utorkom, a nominacije za izbacivanje subotom.

Kako saznajemo, specijalnji gost "Farme" biće i bivša "Zvezda Granda" Tanja Savić, koja će biti na imanju dva dana.

Prvi koji su probili led bili su bračni par Duško i Radojka Bogdanović. Nakon zvezda rijaliti šoua "Put oko sveta",  u studio u Šimanovcima ušla je i mlada "Zvezda Granda" Andrej Aki Marković, koji je istakao da ulazi u "Farmi" da bi ga publika upoznala na pravi način.

Posle Akija, na red je došla i njegova koleginica Darija Stanojević, koja je istakla da nema iskustvo sa seoskim poslovima.

Posle mladih muzičkih nada, predstavio se i Milan Tarot, koji je naglasio da bi na "Farmi" najviše voleo da vidi Opru Vinfri i Ognjena Amidžića. Odmah za njih u studio je ušla Vesna Rivas. Pevačica je u specijalnoj emisiji rekla da bi  jednog dana volela da se zamonaši.

Takmičari ovogodišnje "Farme" su se smenjivali kao na traci. Sledeći koji se pojavio u studiju je kompozitor Nazif Gljiva, autor hita Halida Bešlića "Neću, neću, dijamante".

Naredna učesnica koja se predstavila bila je Zorica Marković. Narodna pevačica istakla je da ima iskustva sa poslovima na selu i da na "Farmi" očekuje svašta. Zorica je navela da u rijalitiju ne bi želela da vidi Miloša Bojanića i Vesnu Zmijanac.

Dule, Radojka, Aki, Darija, Milan, Vesna, Nazif i Zorica su se potom uputili se na imanje u Lisovićima, gde će se sa ostalim učesnicima boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Usledilo je predstavljane nove grupe takmičara. Prvi na redu bio je crnogorski pevač Danijel Alibabić, koji bi voleo da se predstavi publici u Srbiji, Crnoj Gori i dijaspori na pravi način. Posle nekadašnjeg člana grupe "No name", ušla je  i Sandra Valterović, alijas Seksi Sandra, koja je istakla da nikada nije bila na selu i da nije svesna šta je očekuje na "Farmi".

Danijel je takođe kazao da nema devojku i da mu je Sandra veoma lepa.

Sledeći takmičari koji su ušli u studio u Šimanovcima bili su pevač Zoran Jagodić Rule i misica Jovana Nikolić. Lepa Nišlijka najavila je da ide na pobedu i navela da je plaši što nema konja, jer voli da jaše.

Tijana Macura, popularna Petrojka iz serije "Selo gori a babe se ćešlja", i reper Sha bili su naredni učesnici koji su se predstavili publici. Glumica je istakla da ide na pobedu, dok hip-hoper ne vidi sebe kao osvajača glavne nagrade.

Posle Tijane i mladog repera pod imenom Sha, maneken Filip Panajotović i pevačica Saška Karan najavljeni su kao novi farmeri. Najbolji muški model Evrope naveo je da će mu naviše nedojstajati zezanje, provod i devojke, dok je muzička zvezda devedesetih istakla da se nada lepom druženju na "Farmi".

Drugi deo ekipe uputio se potom prema Lisoviću, gde su se pridružili ostalim takmičarima.

Filip Mitrović, nekadašnji učenik "Prvog glasa Srbije", bio je sledeći takmičar koji se predstavio publici. On je naveo da će mu na "Farmu" najviše smetati nešto slabiji higijenski uslovi. Zajedno sa pevačem, koji je ranije istakao da je dobar kuvar, ušla je i glumica Gordana Bjelica.

Ljuba Pantović Subotić, bodi-fitnes takmičarka, bila je sledeća učesnica rijalitija i najavila je da ide na pobedu. Njoj se prikučljučio i pevač Andrija Era Ojdanić, koji je istakao da će mu na "Farmi" najviše nedostajati seks i da očekuje da nauči neke ljude seoskim poslovima.

Inače, prva grupa farmera već je stigla na imanju u Lisovićima, a dočekao ih je voditelj Ognjen Amidžić. Takmičare je dočekalo posluženje − so, pogača i rakija.

Folkerka Goca Božinovska, koja je bila naredna učesnica, istakla je da se neće folirati u šou-programu televizije "Pink", da joj ništa nije strano i da će se rado latiti posla na "Farmi". Pevačici će društvo praviti njen kolega Miki Mećava, koji je rekao da ima iskustva u seoskim poslovima. Pevač je naglasio da nije ušao u rijaliti da bi pobedio, nego je tu zato što voli selo.

I za kraj, ušle su verovatno dve najveće zvezde četvrte sezone ovog rijalitija − Ekrem Jevrić i Stanija Dobrojević.

- Neću nikoga da maltetiram, ako me neko udari, braniću se. Ne mogu svaki dan da se kupam, dosadno je. Dva dana nedeljno je dovoljno, često mi se pušta voda, pa mi je to problem - rekao je crnogorski pevač, koji je istakao da bi voleo da dođe Vendi.

Stanija je za sebe naglasila da je egzibicionista i da ide na pobedu.

U međuvremenu, stigla je i druga grupa farmera na imanje u Lisovićima, koja se isto poslužila narodnim specijalitetima.

Stanija, Ekrem, Goca, Miki, Ljuba, Filip, Gordana i Era napustili su potom studio u Šimanovcima i ubrzo stigli na "Farmu".

Takmičari, koji su već pristigli, bili su veselom raspoloženju, a zaigrali su i kolo.

Posle dolaska poslednje grupe, Ognjen Amidžić je okupio sve  farmere i obavestio ih da je pušenje dozvoljeno samo u kupatilu, gde može da bude samo jedna osoba.

Prisutnima se obratio i vlasnik imanja Proka, koji im je prvo poželeo dobrodošlicu. On je naredio da svi moraju da pripreme svoje krevete i da srede slamu, u protivnom, biće im zabranjeno da legnu.

Učesnici su birali i gazdu imanja, a ta čast je pripala je Ekremu Jevrić, koji će spavati u gazdinskoj sobi. Sluge  će biti izabrane sutra uveče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA