Gordana Bjelica i Danijel Alibabić sluge na "Farmi"!

Gazda imanja Miki Mećava se pokazao kao strog i zahtevan domaćin, uposlivši sve farmere, a posebno one koji su najmanje radili, te je za slugu postavio glumicu Gocu i Danijela Alibabića

  • 1

Ovonedeljni gazda imanja Miki Mećava sinoć je odredio da glumica Gordana Bjelica i crnogorski pevač Danijel Alibabić budu sluge, jer, kako je rekao, nisu dovoljno zapeli na "Farmi".

Otkako je stupio na čelo imanja, Miki se ozbiljno angažovao oko poslova koje treba obaviti i kao strog i zahtevan domaćin ni farmere nije ostavio da lenčare, dok je posebnu pažnju obratio na one koji su najmanje radili.

Mnogi su pretpostavili da će se među slugama naći upravo glumica Goca, a usled nezadovoljtva farmera njenim lenčarenjem, ni ona sama nije bila iznenađena gazdinim izborom, rekavši da je štala jedino dobro mesto za sluge i da je tamo najpre počela da radi, i dodala da je očekivala ovakav ishod.

Danijel Alibabić je rekao da su ga roditelji razmazili, ali da se trudio, dok gazda kaže da ga je izabrao zato što nije dovoljno zapeo na farmi.

(J. J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA