FARMA, DAN 8: Svađa na pijaci!

Gazda i sluge se svađali sa pijačanima i na kraju stvari za kuću platili garderobom i donjim vešom

  • 0

Novi gazda "Farme" Miki Mećava išao je na tezge sponzora sa slugama Gocom Bijelicom i Danijelom Alibabićem i tamo su nabavili potrepštine za kuću, ali nije sve prošlo tako glatko. Goca je htela da da svoju bundu, a Miki cipele, zato sto su pijačani bili nezadovoljni plaćanjem i hteli da izazovu skandal.

Posle velike svađe, farmeri su platili drvenim drangulijama koje su napravili ukućani, ali to nije bilo dovoljno. Dali su nekoliko ličnih stvari, Miki je dao jedinu šajkaču koju ima, opasač i  donji veš, a Goca je, takođe, platila delom garderobe.

Najveći problem svakako su cigare,  jer je gazda uzeo tri boksa, a većina ukućana puši, te se plaše da im to neće biti dovoljno. Voća ima u velikim količinama.

Zorica je rekla da joj sve ovo liči na veče kada je Goca trebalo lažno da bude izbačena.

Era je pitao Ekrema zašto oni toliko vole Staniju, na šta je Jevrić odgovorio:

- Pa ona je veoma lepa, zgodna i pametna. Ko može da je ne voli? Ja je baš volim - rekao je bivši gazda i zagrlio starletu.

Ukućanke su raspodelile poslove čišćenja kuće, dok su farmeri sređivali dvorište i štalu. Goca Božinovska sređivala je ve-ce, Stanija parket, a Ša i Miki Mećava su sekli drva, dok je Era čistio štalu. 

Tarot je, posle incidenta sa blatom koje je jeo, pitao da li može da jede i drva koja su farmeri posekli.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA