NOVI SKANDAL U VELIKOM BRATU! Slavko Labović: Makedonska nacija ne postoji, to je Tito izmislio! (STENOGRAM) (VIDEO)

Pogledajte kako je crnogorski glumac uvredio makedonsku pevačicu Anetu Nakovsku i nastavio seriju međunacionalnih prozivki, koje su u ovom rijalitiju započele Ava Karabatić i Maja Nikolić

  • 18

Međunacionalna prepucavanja u "Velikom bratu" ne prestaju. Posle skandala koji su svojim neprimerenim izjavama na račun Srba i Hrvata izazvale Ava Karabatić i Maja Nikolić, prozivke su se nastavile, ovog puta na relaciji Slavko Labović - Aneta Nakovska. Crnogorski glumac je u petak ujutru uvredio makedonsku pevačicu, ali i sve Makedonce izjavom da "makedonska nacija ne postoji" i da su "Makedonci Titova izmišljotina".

Pogledajte stenogram koji je redakcija Telegrafa dobila od Republičke radiodifuzne agencije:

KUĆA "VELIKOG BRATA": 28. 03. 2013, 02:41

Aneta: "Stalno mi vređaš naciju."

Slavko: "Koju naciju?"

Aneta: "Makedonsku."

Slavko: "Od kada postoji ta nacija?"

Aneta: "Eto ti ga."

Slavko: "Od kada postoji ta nacija? Eto vidiš, vuče me za jezik."

Slavko: "...ja pričam sa svojim bratom, a ti pričaš o naciji makedonskoj."

Aneta: "Epa, time što si rekao da dvadeset godina postoji... Tu si me povredio."

Slavko: "Pa, ja ne znam od kada postoji."

Aneta: "Pa, kad ne znaš, ne tvrdi."

Slavko: "To je Tito izmislio tu naciju 1946. godine... Opet me vuče za jezik."

Čini se da su producenti, u želji da gledanost bude što veća, malo pogubili konce i da postoji mogućnost da, ukoliko neko ne bude izbačen i oštro kažnjen, stvar eskalira. Posebno je čudno to što je TV B92 (koji se uvek borio protiv govora mržnje) odlučila da toleriše ovakvo ponašanje i da dozvoli da u "Velikog brata" uđu nacionalno raspaljene osobe. Vrhunac je i neverovatna stvar da se u kući nalazi i Maja Nikolić, protiv koje je u toku sudski postupak zbog uvreda na račun Jeveja, izgovorenih upravo u jednom od rijalitija u kojima je učestvovala.

Inače, Slavko Labović i Aneta Nakovska su se pre prozivki potpuno normalno družili i zajedno kupali u bazenu, što možete da vidite i na ovom snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EU

    30. mart 2013 | 14:47

    Slavko je u pravu, od 3 Makedonije, Vardarske (pripala Srbiji posle balkanskih ratova), Egejske (pripala Grckoj posle balkanskih ratova) i Pirinske (pripala Bugarskoj posle balkanskih ratova) danas je samo Vardarska postala drzava (BJR Makedonija) koju su komunisti napravili na drugom zasedanju AVNOJ-a. Pa car Dusan Silni je krunisan u Skoplju i tu je bilo etnicki cisto srpsko stanovnistvo. Dolaskom Osmanlija oni gube vezu sa ostalim delovima nekadasnje Srbije i vremenom im se dijalekt promenio. Tito im dolaskom na vlast daje status nacije kao sto je Benjamin Kalaj stvorio Bosnjake. U Pirinskoj Makedoniji stanovnistvo se izjasnjava kao Bugari, a u Egejskoj kao Grci. Mi Srbi smo se kockali sa komunistima i kao sto se danas pokazuje, sve izgubili

  • русија

    30. mart 2013 | 14:54

    па шта више СКАНДАЛ СКАНДАЛ , па јел демократија или није ? а као друго шта је погрешио ???

  • Milko

    30. mart 2013 | 16:04

    Kakav bre skandal, zar ne sme da se poemene bilo sta politicko. Jos malo pa ce nas vratiti u doba bratstva i jedinstva i hapsenja za javnu rec. Halo ovo je demokratija, nema vise lanog bratstva i jedinsta. jeste svi poludeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA