Stanija i Aki sluge na "Farmi"! (VIDEO)

Era izabrao Staniju i Andriju Markovića Akija za sluge uz obrazloženje da "kuliraju i eskiviraju poslove"

  • 1

Od kada je izabran za gazdu, Era Ojdanić se, po mišljenju gotovo svih farmera, previše uživeo u ulogu. Od samog početka počeo je da viče na ukućane, da im izdaje naređenja, koja oni moraju bez pogovora da slušaju, a najviše kritikuje Staniju, koju je zbog ljubomore i ogorčenja izabrao za slugu. Staniji će društvo praviti Aki, za koga je Era rekao da "kulira dnevne zadatke".

Od kada je Stanija izabrala da poljubi Ekrema u igri istina-izazov, a taj postupak izazvao ljubomoru kod Ere Ojdanića, on se na sve načine trudi da napakosti starleti. Ovaj put je rekao da je „pametna i super lik, ali da kulira neke stvari“.

Stanija mu je uzvratila žestoko.

Era je dobio korpu od mene, zato me je stavio za slugu. On se meni udvarao, a može deda da mi bude. Zato sam i pustila Filipa da mi se približi da bi se on odaljio, ali otkad sam to uradila, on se iživljava na meni. Bukvalno me zajašio od kad je postao gazda - objasnila je starleta.

Era je rekao za Akija da je odličan pevač i da će biti velika zvezda, ali da nije mnogo vredan.

- Kad god radi napolju, on eskivira, te ide po sok, pa zaboravi čašu.

Aki je na to rekao da su ljudi videli koliko radi i šta radi, da je najmlađi i da ga iskorišćavaju mnogi kao potrčka.

Podsetimo, na farmi su se već javile prve simpatije između Filipa i Stanije, koji su završili u krevetu, ali i između Akija i Sandre, koji sve više vremena provode zajedno.

 (Anastasija Čanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ilija

    3. april 2013 | 11:04

    pa zasto stanija vrcka dupetom oko ere,ekrema i ostalih momaka ??? a posle joj kao smeta kad je spopadaju....smesna je!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA