Sve o Vesni Rivas, najvećoj svađalici "Farme" (VIDEO)

Od svađe sa farmerima, pa do tuče i prepirke sa Mirom Škorić, zavirite u najinteresantnije i najprovokativnije momente iz života pevačice

  • 3

Jedan od najtemperamentnijih učesnika rijalitija "Farma" svakako je Vesna Rivas. Folkerka je tokom dosadašnjeg trajanja šou-programa televizije Pink "zaratila" sa skoro svim ukućanima na imanju u Lisoviću, a međusobne svađe farmera i pevačice obilovale su ružnim rečima i provokacijama. Zbog ovakvih konflikata, mnogi su Rivasovoj nadenuli nadimak ženski Miloš Bojanić.

Prvi veći incident na "Farmi" Vesna Rivas je imala na koleginicom Saškom Karan, koji je obilovao verbalnim uvredama, čak i manjim fizičkim okršajem. Da podsetimo, posle kraće prepirke, Saška je zapretila Vesni da će joj udariti šamar, dok je Rivasova nastavila da izaziva, dobacivši joj da će ona kad-tad izaći sa imanju u Lisoviću.

Vesna je takođe uspela da isprovocira još jednu učesnicu "Farme" Zoricu Marković. Rivasova je smatrala da se Markovićeva previše hvali time da najviše radi, što je iznerviralo Zoricu:

Ne uzimaj me u usta, nokautiraću te! Nokautiraću te! Ti si vreća go**na! – vikala je pevačica, koja je danima tolerisala Vesnine "otrovne strelice".

- Ti si vreća lekova – uzvratila je Rivasova.

Svakako najveći konflikt u kojem je učestvovala je njena svađa sa Ljubom Subotić Pantović. Kik-bokserka, koja je očigledno pogođena provokacijom pevačice, prodrala se na Rivasovu:

- Ona je meni rekla da mi je majka kreten i da je pogrešila što nije abortirala. Moja majka ne zaslužuje da se nađe u ustima jednog govneta, kao ni Zorica Marković sa svojim baj-pasom, a ni deca Saške Karan. Sve je ovo pokušaj da ona negde kolo vodi i sve želi da nas provocira, a ona je jedno obično g*vno. Vesna, ti si jedna pič*etina, a ja ću svakome ko me uzme u usta, moju majku, mog psa i konja, zube izbiti i jezik iščupati. Vesna, ti ćeš iz kuće izaći samo ako budeš imala noge, je*em ti mater u pi*ku - rekla je Ljuba.

Posle svađe sa Ljubom, Rivasova je nastavila da se svađa sa farmerima. Ovog puta u verbalni konflikt sa Vesnom ušao je reper Ša, koji je zamerio pevačici da je drska i svađalica.

- Ne pominji mi mamu, raspali ološu. G*vnaro prljava. Stvorio sam mnogo više u životu nego ti, ja se jednim svojim hitom po*išam po svom tvom radu! Imaš četrdeset, a izgledaš kao da imaš sedamdeset – psovao je hip-hoper Rivasovu.

Da joj skandal nije stran Vesna je pokazala i van "Farme". Pre desetak godina, Rivasova je odlučila da tuži Miru Škorić, a povod je bio taj što je Mira jednom izjavila da su Vesnine noge debele kao balvani i da njeno pevanje liči na rikanje.

Kako obavešteni tvrde, Škorićeva je jednog dana došla u studio Vesne Rivas kako bi raščistile račune  i da su prisutni uspeli da ih razdvoje tek posle 15 minuta. Nezvanično, okršaj pevačica prerastao je u tuču, a tu je bilo svega, od udaranje pesnicama, do čupanja za kosu. Na kraju tuče, Vesna Rivas je izvukla deblji kraj.

Vesna Rivas je medijsku pažnju privlačila tokom devedesetih godina prošlog veka, pogotovo kada je u porti jedne beogradske crkve krstila svoje čivave.

-  Krstila sam svoje kučiće i ne vidim šta je tu za sprdnju. U stvari, nisam ih ja krstila, već su bili poprskani svetom vodicom - rekla je svojevremeno pevačica.

Takođe, ona je jednom otkrila i da je njeno prezime Rivas umetničkog tipa.

- Rivas je moje umetničko prezime koje je zaštićeno u Komori grada Beograda. To "prezime" datira mnogo pre nego što sam snimila svoj prvi album. Dok sam se bavila biznisom i trgovinom, imala sam svoju firmu "Rivas". Sredinom 90-ih snimila sam prvi album i dala sebi umetničko ime Vesna Rivas - rekla je pevačica za sajt Balkanmedia.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    21. april 2013 | 13:47

    Svi su vece svadjalice od nje,ona to po kratkom i resi problem....objavite ovako ruzne stvari za Zoricu ili za nekog iz granda

  • Che Ge Bebi

    3. maj 2013 | 23:02

    Mira Skoric je pljuvvala gde je stigla. Cak je podrzao i Aca LUkas. Kada je Vesna podnela tuzbu, Mira se najednom pomirila sa njom, i slikale su se kao da su u najvecoj ljubavi. Pljunem na takve ljude kao sto je Mira. A ova je budaletina zesca.

  • alexxx

    22. april 2013 | 00:28

    Jel taj rivas ovaj pas nesretan? A kako se zove ova parodija sto maltretira ovu, nazovi, zivotinju? Izvinjenje za psa, nije ono jadno krivo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA