FARMA, DAN 15: Stanija igrala na tezgi, Ljuba preti da će Vesni polomiti noge!

Stanija se farmerima odmah pohvalila kako su je ljudi na pijaci ljubili, grlili i svirali joj, dok je ona igrala na tezgi i skidala sa nje namirnice koje im trebaju. Ljuba zapretila Vesni da će joj polomiti noge i da neće moći da izađe sa farme.

  • 0

Posle jučerašnjeg izbora Stanije i Akija za sluge, danas su počele nove obaveze za ukućane. Sluge su, zajedno sa gazdom Erom, išle na pijacu i tamo doživele veliko iznenađenje. Naime, Stanija i Aki su sve namirnice dobili za nekoliko lepih reči i osmeha, puno komplimenata i igranja na stolu. Za razliku od prošlonedeljnih sluga koji su morali da skidaju donji veš za namirnice, nove sluge su dobile i više nego dovoljno hrane i cigara za celu nedelju.

Naime, kada se Stanija pojavila na pijaci, ukućani su je grlili, ljubili, tražili joj majicu i svirali joj, a ona je igrala na tezgi. Aki je, takođe, iskoristio svoj šarm, te su se na farmu vratili punih ruku. Stanija se odmah pohvalila Ekremu koliko je uspešna bila u razmeni na pijaci.

- Eki, joj da si video, čim sam ušla tamo, svi su me grlili i ljubili. Na kraju su mi čak svirali, a ja se popela na tezgu da im igram i samo skidam šta nam od namirnica treba.

Ekrem je bio prezadovoljan, poljubio ju je i čestitao joj. Izgleda da joj je Ekrem oprostio vreme provedeno sa njenim novim omiljenim farmerom Flipom. 

Vesna Rivas je tražila da u kuhinji jede sama, jer se plaši da jede sa ostalima, zato što misli da kuju teoriju zavere protiv nje. Ljuba je ustala i veoma uznemireno i nimalo ženstveno joj odgovorila da će joj polomiti noge.

- To što neko izmišlja načine, pridaje sebi neki značaj koji ne postoji. Osoba koja je upravo sebi dala pravo da radi nešto što vi ne radite, pljunula je na sve roditelje vaše. Ona je meni rekla da mi je majka kreten i da je pogrešila što nije abortirala. Moja majka ne zaslužuje da se nađe u ustima jednog govneta, kao ni Zorica Marković sa svojim baj-pasom, a ni deca Saške Karan. Sve je ovo pokušaj da ona negde kolo vodi i sve želi da nas provocira, a ona je jedno obično govno. Vesna ti si jedna pič*etina, a ja ću svakome ko me uzme u usta, moju majku, mog psa i konja, zube ću mu izbiti i jezik iščupati. Vesna, ti ćeš iz kuće izaći samo ako budeš imala noge, je*em ti mater u pi*ku - zapretila je Ljuba.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA