DIVA U CENTRU SVETA: Bijonse stigla u Beograd! (FOTO)

Američka zvezda doletela je privatnim avionom iz Londona u pratnji supruga Džej Zija * Od fotografa sa krila iza ogromne kapuljače * Kombi vozilom sa aerodroma je otišla u "Arenu"

  • 5

KONAČNO U BEOGRADU! Bijonse, koja će 15. aprila nastupiti u "Kombank areni", danas oko 14.15 časova sletela je na aerodrom "Nikola Tesla" privatnim avionom iz Londona, a zatim je kombijem, uz policijsku pratnju otišlau "Arenu", gde će imati prvu probu. Bijonse je došla u pratnji supruga Džej Zija, a sve vreme se od objektiva srpskih fotoreportera "branila" sakrivena iza ogromne kapuljače.

Američka pevačica, koja će u Beogradu započeti turneju "The Mrs. Carter Show", u "Areni" će danas i u nedelju održati dve probe, a prema nezvaničnim informacijama, iz Srbije odlazi u utorak ujutru.

Budući da organizatori sve detalje u vezi sa gostovanjem Bijonse čuvaju u najvećoj tajnosti, nema mnogo podataka, osim da će boraviti u hotelu "Hajat", iako se priča da su ljudi iz njenog menadžmenta, da bi zavarali medije, rezervisali sobe u još dva beogradska hotela. Inače, sa američkom zvezdom su u Beograd stigli i njeni lični kuvari.

Bijonse će u rasprodatoj "Areni" pevati na dve bine, oprema je stigla u 27 šlepera, a rasvetu, binu i ozvučenje postavlja više od 100 ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sloba

    13. april 2013 | 15:57

    Е благо нама дошла још једна илуминати слуга да нас забавља. Ј... Бо те ал нас воле.

  • Lidija

    13. april 2013 | 16:45

    Stigla u centar sveta? Njujork?

  • Goran

    14. april 2013 | 09:02

    Ona je najveca sledbenica Illuminata, I SRBIJO, NE PRIHVATAJ UDRUZENJE SA EU, EU JE ULAZAK U PROPAST I ROPSTVO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA