STANIJA: Filip hoće seks, ali mene je sramota!

Starleta je čvrsto rešila da sa svojim novim dečkom ne bude intimna jer, kako kaže, ne želi da to priredi svojoj porodici

  • 2

NE DA SE.  Iako je u rijalitijima bludničenje, golotinja, pa i seks najnormalnija stvar, starleta Stanija Dobrojević izjavila je da nema nameru da sa Filipom stupa u intimne odnose sve dok su na "Farmi", ma koliko da on to priželjkuje, jer, kako kaže, sramota ju je zbog njene porodice koja bi to gledala kod kuće.

Nakon nedavnog maženja Stanijinog međunožja, moglo se očekivati da će sledeći korak u ljubavnoj rijaliti romansi starlete i manekena biti intimniji, što se, ako je suditi po Stanijinim rečima, ipak neće dogoditi.

Na Ekremovo komentarisanje nedavnog seksa Jovane i Danijela u gazdinoj kući, Stanija je dodala da njoj ne pada na pamet da u rijalitiju ima seks pred kamerama, prevashodno zbog svoje porodice, iako se to možda neće svideti Panajatoviću.

Uprkos tome, "Plejboj" zečica nije osudila javno ljubavisanje misice Jovane i pevača Alibabića, već je to opravdala kao jedini način da se pobegne iz rijalitija.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gile

    11. maj 2013 | 10:30

    tebe sramota,boze ljudi da li smo mi poludeli ili ova stvarno misli da je boginja

  • русија

    12. maj 2013 | 01:26

    ју што ме срамота.... олош

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA