ZORICA: Nisam tukla Staniju, jer da jesam ubila bih je od batina!

"Kad sam krenula da je polijem, nju su Filip i Danijel povukli i mene je neko zadržao, tako da je nije dotakla ni kap piva. Nikakav fizički kontakt između nas dve nije postojao", izjavila je Markovićeva

  • 4

Zorica, koja je u petak izbačena sa "Farme" zbog fizičkog napada na Staniju, u intervjuu za "Alo" tvrdi da starletu nije ni takla kao i da se Dobrojevićeva ne bi dobro provela da je zaista došlo do tuče, jer Markovićeva kaže da kad ona bije, ona stvarno bije.

- Tu noć je na "Farmi" bilo klanje. Maske su pale i svi su pokazali svoje lice. Ja takav ološ u životu nisam srela. Užas od monstruma, to su monstrumi koji gaze preko leševa. Stanija je mene strašno izvređala i ja sam joj samo odgovorila. Ona više nije imala koga da napada i krenula je na mene jer vidi konkurenciju. Ja sam je izvređala i htela sam da je polijem pivom koje je Ekrem držao, imam tamo šest, sedam svedoka - ispričala je Zorica i dodala:

- Kad sam krenula da je polijem, nju su Filip i Danijel povukli i mene je neko zadržao, tako da je nije dotakla ni kap piva. Nikakav fizički kontakt između nas dve nije postojao. Pa ja da sam je počupala, razbila bih je, ostala bi na podu, jer ja kad bijem, onda stvarno bijem. Znam kakva su pravila na "Farmi", tako da je zbog toga nisam takla.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    19. maj 2013 | 12:22

    Imala si neko ime sada si dno dna.

  • rrrrrrrrr

    20. maj 2013 | 11:07

    ma jok nisi ju ni dotakla sta prica ova luda zena bre pa nismo mi gledatelji budale majketi i ti si prva napala Staniju kome se ti pravdas neka su te izbacili ti sa ovom izjavom pravis budale sve nas koji smo videli pa sto te izbacise ako nisi jojjjjj mrs bre tamo sad jos da izbace onog monstruma Vesnu Rivas i da ta farma zavsi na miru boze kud ide ovaj svet

  • biljana

    20. maj 2013 | 13:10

    Filip nije bio u kući kada se to dešavalo,a Tih 6-7 svedoka sada peva drugu pesmu. Toliko o Zorici kao čoveku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA