IZBAČENA BEBI DOL: Na "Farmi" nema pametnih, svi su žedni slave i uspeha! (VIDEO)

Imanje u Lisoviću napustila je Bebi Dol koja je imala oko 14 odsto glasova publike, najviše je osvojila Jovana Nikolić, čak 64 odsto, i to zahvaljujući pobedi u igri znanja, dok je Saška Karan imala oko 20 odsto od ukupnih glasova

  • 2

Ove nedelje su se u duelu borile Jovana Nikolić koja je bila nominovana po kazni, zatim Saška Karan koja je dobila najviše štapića od farmera, dok je od publike bila nominovana Bebi Dol. Takičarke su se nadmetale u igri znanja u kojoj je pobedu odnela Jovana i time zaradila dupliranje glasova publike.

Sve tri takmičarke su se žestoko trudile da ostanu na imanju, što se moglo videti po rezultatima duela, koji su do samog kraja bili neizvesni, dok su se takmičarke javljale i pre nego što je Ognjen stigao da završi pitanje.

Nakon što je izašla sa imanja, Bebi je izjavila da joj je sad bilo mnogo teže nego prvi put kada je bila na "Farmi" i dodala da nije neko ko će da se fizički gura u kadar, za razliku od njenih VIP kolega koji su ostali na farmi.

- Raspoloženje na imanju je električno, hrane nema! Ljudi ne shvataju da su došli na psihološku igru, na jedan psihološki tiler i da ih Zadruga iskušava - rekla je ekscentrična pevačica i dodala da na imanju nema dovoljno pametnih.

Protekla nedelja prošla je mirnije u odnosu na prethodnu, iako ni ovom prilikom tuča nije izostala, niti su sukobi jenjavali. Naime, ulogu Zorice Marković koja je pravila najviše problema na "Farmi" preuzela je Saška Karan koja se, kako kažu farmeri, dosta promenila, i počela da se svađa sa svima redom, da bi kavga u slučaju sa reperom Ša kulminirala preko uvreda i do tuče.

Kada su u pitanju svađe, Vesna Rivas ni ove nedelje nije prestala da provocira farmere, a kako je "ispucala" sve asove za prepirku, Rivasova je počela da vređa takmičare na nacionalnoj osnovi. Ovoga puta, na rep joj je stao slikar Memo, koji se zbog uvreda Sarajeva i Sarajlija na kraju i rasplakao, ali se vesna tu nije zaustavila već je u istom maniru uvredila i Staniju koja se takođe rasplakala.

Nedelju iza nas obeležila je i Stanija koja je pažnju privukla sumnjom da je trudna, te je čitava javnost polemisala da li je i kada ostala u blaženom stanju, međutim, kada je otišla kod lekara, ispostavilo se da je samo malo prehlađena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    27. maj 2013 | 01:14

    Bilo je za očekivati, izbacivanje Bebi Dol pokazuje kakvi su nam gledaoci rijalitija. Uvrede, svađe, prostakluci i dodvoravanje dobivaju svoj smisao apropo gledališta. Uopšte nije primećen cinizam i ironija kojom se Bebi Dol obraća ukućanima, a kako bi im dala do znanja kakvo je mišljenje o njima van Lisovića. Neznam kakav će biti daljnji život ukućana posle "Farme" svako od njih je pokazao svoje pravo lice koje nije uopšte ružičasto

  • Totol

    10. oktobar 2013 | 18:20

    God, I feel like I shulod be takin notes! Great work

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA