Otkriven identitet momka koji je slomio Adelino srce

Čovek koji je poslužio kao inspiracija za nastanak jednog od najboljih pop albuma svih vremena je Slinki Sanbim, poznat i kao Slinki Vinfild, britanski muzičar i glumac

  • 1

Svi znaju da je Adel inspiraciju za album "21" našla u muškarcu koji joj je slomio srce. Pevačica nije želela njegovo ime da objavi javnosti, ali je zato o identitetu tajanstvenog srcolomca za "Njujork Post" progovorio neko od njenih prijatelja. On je Slinki Sanbim, poznat i kao Slinki Vinfild, britanski muzičar i glumac.

- Adel ne priča o svom privatnom životu, ali je javna tajna da je Slinki muškarac koji je bio inspiracija za album "21". On je zgodan, ima lepo telo i voli da to pokazuje. Ima ludu frizuru koja podseća na frizuru Džimija Hendriksa. Nije teško da se zaključi šta je Adel privuklo. Popularan je, kralj svake žurke i muzičar je - naveo je pevačicin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikaKostic

    16. februar 2012 | 12:48

    HAhahah, koji MAGARAC!!! http://t.co/xeD4jt0M http://t.co/IvhYfOFZ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA