Ešton Kučer vodi Milu Kunis u svemir!

Lepi glumac za svoju novu izabranicu organizovaće ekskluzivno i egzotično putovanje za medeni mesec. Ešton je već bukirao dva mesta na letu u svemir u vasionskom brodu "Virgin's Space Ship"

  • 0

Holivudski lepotan koji se još nije zvanično razveo od glumice Demi Mur već planira medeni mesec za svoju devojku Milu Kunis. Naime, partneri planiraju da organizuju intimnu svadbenu ceremoniju na nekoj od plaža Sen Tropea. Nakon toga, Ešton će svoju dragu odvesti na medeni mesec i to, ni manje ni više, nego u svemir!

Ešton i Mila će se, kao muž i žena, pridružiti "68-Mile High Club"-u, a reč je o prvom komercijalnom letu u svemir koji organizuje Ričard Brenson i kompanija "Virgin". Rezervacija jednog sedišta košta 124.000 funti, a lepom paru pridružiće se Džastin Biber, Rasel Brend i genije fizike Stiven Hoking. 

Poznato je da lepa glumica ne voli da govori o privatnom životu, ali je medijima otkrila da joj je ljubav divna.

- Možete da me pitate bilo šta o Eštonu, neću vam odgovoriti. Ali mogu da vam otkrijem da je ljubav lepa, divna i da je svuda oko nas - rekla je uopšteno Mila.

Podsetimo, Mila i Ešton su u vezi oko godinu dana, a bivša supruga Demi Mur otkrila je da Ešton ima "mali". 

(A. Č. / Nowmagazine.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA