STANIJA: Filipe dosadan si, ja sam navikla na akciju!

Starleta je napala manekena dok su pili kafu, a ističe da ne voli momke koji samo sede i ćute jer je ona navikla da joj je život buran i aktivan

  • 0

DOKLE VIŠE?! Nakon što je prošlo samo dva dana od njihove poslednje velike svađe, Stanija opet napada Filipa i to zato što joj je dosadan! Naime, par je sedeo ispred kuće i ispijao kaficu, a onda je Stanija skočila i istakla kako je njen život uvek akcija, dok je maneken usporava i "vuče nazad". 

- Dosadan si jer uvek ćutiš kao mumija. Krivo mi je jer smo se "izlizali" za ovih 90-ak dana provedenih na "Farmi", a navikla sam na akciju i da mi život uvek bude interesantan. Meni ne treba dečko koji će samo da sedi i ćuti - vikala je starleta, dok je maneken samo ćutao i slušao, poučen iskustvom od pre dva dana u kojem je Stanija rekla da će ga "pedalirati" ukoliko nastavi da joj kontrira.

Na kakvu akciju je starleta navikla, nije nam poznato. Podsetimo, ovaj par postao je najintrigantniji na imanju u Lisoviću, jer je njihova ljubav veoma turbulentna. Javnost se pita da li je to uopšte ljubav ili samo trik da se privuku glasači. Nakon što su simulirali seks na imanju, počeli su sve češće da se svađaju, a Stanija redovno napada Panajotovića zbog običnih gluposti. 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA