VELIKO IŠČEKIVANJE: Britanke bebama ne daju imena dok se Kejt ne porodi

Više od 10 odsto trudnih Britanki spremno je da ostavi svoju novorođenčad bez imena do trenutka u kom će saznati ime kraljevske bebe po kojoj će ih nazvati

  • 4

Prema rezultatima ankete koju je sprovela stranica Netvouchercodes.co.uk, više od 10 odsto trudnih Britanki spremno je da ostavi svoju novorođenčad bez imena do trenutka dok ne saznaju ime kraljevske bebe po kojoj će ih nazvati. U Velikoj Britaniji, bebe mogu biti bez imena šest sedmica od rođenja.

Veliki broj Britanaca već se mesecima bavi kraljevskom bebom i time kako će se zvati. Želeli bi da ime bude moderno i jedinstveno, ali pretpostavka je da će Kejt i Vilijam ipak izabrati nešto tradicionalno. Kladionice širom zemlje nude mogućnost zarade za sve one koji pogode ime. Među ženskim imenima na vrhu top-liste su: Šarlot, Aleksandra, Elizabet i Dijana. Među muškim imenima građani u najvećem broju svoju novac stavljaju na Džordž i Frensis. 

- Moj suprug i ja odlučili smo da čekamo i vidimo kako će se zvati kraljevska beba pre nego što mi damo ime svojoj - kazala je jedna od trudnica koja je učestvovala u anketi.

- Moja beba će se roditi pre kraljevske bebe, ali već sad znam da definitivno želim da imaju isto ime - izjavila je druga mama.

Kejt će roditi u bolnici Svete Marije u Londonu, odnosno u istoj bolnici u kojoj je rođen princ Vilijam pre 31 godinu. Podsetimo, beba će biti ženskog pola.

(Telegraf.rs / Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA