Anabela uzima Gagiju stan zbog neplaćene alimentacije?!

Denser bivšoj supruzi navodno duguje oko 16.000 evra za izdržavanje dece, a u utorak je trebalo da ga posete sudski izvršitelji kako bi popisali stvari za plenidbu

  • 6

Prema informacijma sa sajta Višeg suda u Beogradu, u utorak su sudski izvršitelji došli u stan Gagija Đoganija kako bi zaplenili stvari zbog duga na ime alimentacije od 16.000 evra, prema tužbi bivše supruge Anabele Bukve, saznaje "Alo".

Prema nezvaničnim informacijama, denser navodno nije plaćao alimentaciju za ćerke Ninu (7) i Lunu (16) nakon razvoda sa Anabelom, odnosno od 2009. godine, te se dug nagomilao i sada uz kamate iznosi oko 16.000 evra.

- Gagi mesecima nije isplaćivao alimentaciju, a Anabela je podnela tužbu u maju. Kao poverioce je navela ćerke Lunu i Ninu, a njemu bi ovih dana trebalo da vrše popis stvari u stanu koje su za plenidbu. Plaćanje alimentacije je sve što je Anabela zahtevala od Gagija, a kada on to nije ispoštovao, ona je u maju podnela i tužbu u ime svoje dece - tvrdi izvor blizak pevačici.

Prema informacijama sa sajta suda, popis imovine Gagija Đoganija bio je zakazan za 23. jul, tačnije trebalo je da se dogodi u utorak. Ukoliko Gagi ne bude imao novca da namiri dug, jedna od varijanti je i da sud izvrši prinudnu naplatu i oduzme mu stan koji je u njegovom vlasništvu. 

Frontmen grupe "Funky G" izjavio je nedavno da ga je pretukao Anabelin sadašnji muž Andrej Atijas, i da mu je pre toga njena majka dolazila u stan i udarala ga.

(J. J./Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA