Rijana šljepka sebe po guzi i puši džoint! (FOTO) (VIDEO)

Snimke kako se tamnoputa pevačica provodi na karnevalu u rodnom gradu okačila je njena drugarica na Instagram, kao i slike na kojima Ri-Ri spava u toplesu posle burne noći

  • 4

Pevačica sa Barbadosa Rijana za vikend se provodila na fešti u svom rodnom gradu, a na internet su dospeli snimci kako puši marihuanu, hvata drugaricu za zadnjicu i sama sebe šljepka po guzi u minijaturnom karnevalskom kostimu.

Mlada pevačica sve češće je u medijima zbog incidenata i pehova koje pravi, a sve manje zbog muzike i pesama koje peva. Nedavno su je izneli sa jednog nastupa unezverenu od alkohola, a posle toga se pojavila u providnoj majici bez brusa, sa pirsingom na bradavici.

Ovaj put su njeni obožavaoci imali priliku da pogledaju kako se R&B zvezda provodi sa drugaricama, što uključuje pušenje džointa, šljepkanje po guzi, međusobno pipkanje...

Tamnoputa pevačica nedavno je opet promenila frizuru, ali je izjavila da joj se ne dopada da bude ošišana kao dečak i da se još nije navikla.

Koliko se burno provode, potvrđuje i fotografija na kojoj Ri-Ri spava u toplesu nakon pijanke.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izujedase me komarci

    5. avgust 2013 | 14:00

    Ista je kao ove kalasture,iz Marinkove bare...

  • dr_sokrates

    5. avgust 2013 | 17:21

    ma opusteno, svako ima pravo da uziva na svoj nacin, totatno su u svom fazonu bez kompleksa samo dobar filing, sto bih i vama prepurucio da probate a ne da ljubomorisanjem pljujete po nekome ko je 100 puta uspesniji od vas u svakom pogledu.

  • Medina

    5. avgust 2013 | 14:36

    Šta je ovo majko mila ? Izgledaju mi kao zadnje flundre i one štoperke iza ponoći pokraj puta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA