SKORO PA GOLA: Rijana pokrila samo genitalije! (FOTO) (VIDEO)

Uz širok osmeh, minijaturni kostim i sa čašom u ruci, pevačica je i ove godine bila u centru pažnje na festivalu na Barbadosu, a sve prisutne počastila je isticanjem svojih zanosnih oblina

  • 5

TAKAV JE RED! Tamnoputa zvezda Rijana ludo se provodila na karnevalu u rodnom Barbadosu, a svi posetioci ove fešte imali su priliku, kao i prošle godine, da gledaju razgolićenu Ri Ri kako meša guzom.

Pevačica je paradirala kroz Barbados sa specijalno dizajniranom čašom sa njenim prepoznatljivim logom, a pogledi svih prisutnih zadržali su se na njenim oblinama koje su "kipele" iz minijaturnog kostima od kristala, koji je prekrivao samo genitalije.

Američki mediji su Rijanine provokativne slike protumačili kao prkos bivšem dečku Krisu Braunu, koji se nakon raskida pomirio sa bivšom devojkom Karueč Tren, a njeno ponašanje okarakterisali kao nekontrolisano i raskalašno.

Pevačica se ovog vikenda sa drugaricama pošteno zagrejala za karneval, pušila je džoint, šljepkala se po guzi, pipkala druge devojke, spavala mortus pijana u toplesu, a snimci i slike lumperajke izašli su na internet.

Ovo nije prvi put da se R&B zvezda pojavi golišava, budući da je prošle godine imala veoma sličan kostim, samo crvene boje.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA