Smuvali se Mina Milenković i Lola Smiljanić!

Manekenka je na svoj Fejsbuk profil okačila Severininu pesmu "Iz glave", a Lola je prokomentarisao "kada nađeš nekog, sve ti je ravno". Nakon toga, nastavili su da se čašćavaju nadimcima i umilnim rečima

  • 15

Manekenka Mina Milenković koja se našla u centru pažnje nakon skandala sa lažnim silovanjem odnedavno je u vezi sa fudbalerom Milanom Lolom Smiljanićem. Naime, kako Svet.rs saznaje, Mina i Lola su u vezi, a svoje emocije pokazuju i putem društvene mreže Fejsbuk, gde jedno drugo nazivaju "Muza i Bebica".

Budući da porukama koje šalju jedno drugom pokazuju da su zaljubljeni i da se vole, nije jasno da li je ovo zaista istina ili njihov marketinški trik kako bi još malo privukli pažnju. Mina je na svoj Fejsbuk profil okačila Severininu pesmu "Iz glave", a Lola je prokomentarisao "kada nađeš nekog, sve ti je ravno". Nakon toga, nastavili su da se čašćavaju nadimcima i umilnim rečima, a vi pogledajte ostatak dopisivanja.

Podsetimo, Mina je postala poznata nakon jedne svađe sa dečkom, kada je misteriozno nestala sa prestoničkog splava. Nakon nekoliko dana potrage u kojoj je učestvovala policija, ali i cela država, Mina je pronađena i tom prilikom je rekla da je silovana. Nakon istrage, ispostavilo se da je manekenka lagala, te da je sve vreme tokom odsustva bila u kući nepoznatog mladića koji joj je pomogao.

Lola je poznat po vezama sa mnogim srpskim lepoticama, a njegova bivša devojka Dejana Živković nedavno je otpočela vezu sa fudbalerom Vladimirom Stojkovićem.

(A. Č./ Svet.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA