BOGATO: Od Cecinog nastupa u Top Hill-u 142.000 evra prometa

- Po osnovu navedenog, obračunat je porez na dodatu vrednost PDV u iznosu od 27,61 hiljadu evra - saopštila je Poreska uprava Crne Gore

  • 11

Ostvareni promet u diskoteci "Top Hill" u Budvi, za vreme nastupa Svetlane Cece Ražnatović, bio je 142.27 hiljada evra, saopštila je Poreska uprava u Crnoj Gori.

Kako piše crnogoski portal Cafe del Montenegro, pozivajući se na agenciju Mina, iz Poreske uprave je saopšteno da je tokom navedene večeri samo od prodaje ulaznica ostvaren promet od 74.94 hiljada evra, kao i da inspektori prilikom provere nisu utvrdili nikakve nepravilnosti:

- Po osnovu navedenog, obračunat je porez na dodatu vrednost PDV u iznosu od 27,61 hiljadu evra.

Inspektori su, kako se dodaje, u okviru svakodnevnih aktivnosti tokom nastupa proverili evidentiranje prometa preko fiskalnih registar kasa, obračuna PDV-a i regularnosti obračuna, prijave i plaćanja poreza na honorar isplaćen pevačici.

- Prilikom provere navedenog subjekta, nisu utvrđene nepravilnosti, a na isplaćeni honorar obračunati su svi pripadajući porezi - dodali su iz PU.

Prema medijskim izvještajima, koncertu Cece Ražnatović, koji je bio prvi ovogodišnji njen koncert na crnogorskom primorju, prisustvovalo je oko 5.000 ljudi. Cene karata iznosile su od 20 do 25 evra. Rezervacija stola koštala je 500 evra, a separea čak 3.000 evra.

(Telegraf.rs / Izvor: cdm.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VNK

    10. avgust 2013 | 21:24

    Sve je stvar izbora, ko voli platice ko ne voli opet stvar licnog izbora. Licni uvijek bi vise platio za Cecu ako nista bar je bolja riba od Lady Gaga i slicnih ne-žena ;))

  • Jokica

    10. avgust 2013 | 23:14

    Hahaha :))Cujem poredi neko Cecu i onog Ledy Gagu,kazem "onog"jel je tu nejasno o cemu se radi.Izlisno je porediti zenu koja peva sa nekim oblikom postojanja koji vristi,skici,skida se nag i sl.

  • nickey

    10. avgust 2013 | 19:41

    Jadnih 5000 ljudi na šta su bacili pare. Mogli su te novce iskoristit za obrazovanje i ostale potrebe. 3500 kn stol? 15000kn separe? Za šta? Za koga? Poštujem Cecu al nebi reć da Beyonce održava koncert. Koncert Lady Gaga je bio 500kn u Zagrebu. Strašno. Ako je Ceca veća ikona onda se danas opće ne cijeni današnja glazba i kvalitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA