HEPI KONTEST: Poznati se takmičili u točenju piva i prikupljali novac u humanitarne svrhe! (FOTO) (VIDEO)

Jedanaesti "Bir fest" obeležile su brojne poznate ličnosti koje su se našle za točilicama piva, a među njima su bili Sale Jovanović, Ognjen Amidžić, Željko Vasić, Inspektor Blaža, Edin Škorić, Marko Đurovski, Marko Kon i tviteraši "Ničim Izazvan", zatim Istok Pavlović, Mićo Babić i drugi

  • 6

Ovogodišnji festival piva počeo je u humanitarnom znaku, budući da su led u točenju piva probili brojni VIP-ovci i tviteraši, koji su na samom početku "Bir festa" čitava tri sata točili pivo i prodavali ga za 99 dinara, a sav prikupljeni novac otići će u humanitarne svrhe.

Na točilicama "guinness", "budweiser budwar", "erdinger" i "grimbergen" piva našle su se četiri ekipe, koje su predvodili Aleksandar Sale Jovanović, Ognjen Amidžić, Željko Vasić, Prljavi inspektor Blaža, Edin Škorić, Marko Đurovski, Marko Kon i tviteraši "Ničim Izazvan", inače idejni pokretač ove akcije, zatim Istok Pavlović, Mićo Babić i drugi.

Več u 18 sati oko štanda "Hepi kontest" okupile su se brojne pivopije, što zbog pažnje koju su privlačile viđene face, što zbog ekstremno niske cene piva za ovako kvalitetne brendove.

Euforična atmosfera oko točenja piva i brojni poznati na jednom mestu rezultirali su time da se pivo delilo i besplatno, pa su VIP-ovci naknadno plaćali iz svog džepa, dok su posetioci sa one strane štanda čašćavali uslužne prodavce i "šakom i kapom".

Galama, odlično raspoloženje i veliki odaziv ljudi doprineli su da svi pogledi budu uprti baš u ovaj "Hepi" štand, dok su poznati sa širokim osmehom ćaskali i družili se sa posetiocima.

Sat vremena kasnije stvorili su se ogromni redovi ljubitelja piva, a gužva oko popularnog štanda nije jenjavala sve do samog kraja takmičenja u 20.30 časova, kada je počelo prebrojavanje prodatih i natočenih doza ovog popularnog pića. Kako nezvanično saznajemo, potrošeno je između 15 i 20 buradi piva, što znači da je sakupljena pristojna suma novca prve večeri "Bir festa".

Pažnju je privukla i osmomesečna beba, ujedno i najmlađi posetilac festivala piva, koja je kod tate u "kenguru" mirno spavala, dok se mama gurala kroz masu i čekala čaše sa pivom.

Takmičenje je podeljeno u četiri dela, te se sutra za pivskim točilicama nalaze nove zvezde, a u nedelju se kapiteni sve četiri grupe sastaju kako bi se borili za kompletan prikupljeni fond i kako bi odlučili kome će ga dodeliti.

Detalje o ovoj akciji možete pročitati OVDE.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA