Jelena završila u krevetu sa Čupom! (VIDEO)

Golubovićeva i Kalač "venčali" su se na improvizovanom oltaru na "Farmi", a zatim su se zajedno uputili na spavanje, kao svaki novopečeni par, dok je pevač bezuspešno pokušavao da poljubi rediteljku

  • 2

Problematična glumica Jelena Golubović od uslaska na "Farmu" privlači pažnju svim i svačim, "kečeve iz rukava" ne prestaje da vadi, a ovaj put je na spavanje povela Ekremovog prijatelja i kolegu Čupu Kalača, budući da joj se tokom čitave večeri udvarao, pokušavajući da je poljubi.

Golubovićeva se od svih farmera najbolje složila sa pevačem iz Švedske Čupom, kome se 34-godišnja rediteljka, ako je sudeći po njegovom ponašanju, i te kako dopala.

Brat Seja Kalača tokom večeri pokušavao je da odobrovolji glumicu da se poljube, a možda i započnu romansu na "Farmi", na šta je Golubovićeva odlučno odgovarala da ljubljenje pred kamerama ne dolazi u obzir jer je ona, iznad svega, dama, mada nije odbila da je pevač mazi.

Naime, farmeri su se malo zapili na žurki i Jelena je, kao iskusna rediteljka, počela da "režira dalji tok događaja", te je sa Kalačem stala pred improvizovani oltar, gde su ih farmeri "venčali", a zatim su krenuli na spavanje zajedno, kao svaki novopečeni bračni par.

Šta se zapravo dešavalo u krevetu tokom noći, pogledajte u video-snimku:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA