DOKTORI ZABRINUTI: Zorica Marković se ne vraća na Farmu?

Pevačica je zadržana u privatnoj klinici kako bi lekari mogli da joj prate rad srca i pritisak, a ustanovljeno je da boluje od akutnog bronhitisa

  • 10

Pevačica Zorica Marković zadržana je na privatnoj klinici nakon što se juče ujutru onesvestila na "Farmi", a lekari su ustanovili da boluje od akutnog bronhitisa, te će je do sutra zadržati na pomatranju, kako bi joj pratili pritisak i rad srca. Iz produkcije za Telegraf navode da nije izvesno da li će se farmerka vratiti na imanje.

Zorica se požalila produkciji kako joj treba lekarska pomoć, jer se ne oseća dobro, nakon čega je momentalno prebačena na privatnu kliniku. Utvrđeno je da ima akutni bronhitis, te će joj priključiti holter na jedan dan kako bi lekari pratili rad srca i pritisak.

U zavisnosti od rezultata koje dobiju, lekari će Markovićevu posavetovati da li je pametno da se vraća u rijaliti ili će ipak morati da miruje i da se kloni stresa, kažu iz produkcije.

Ukoliko sve bude u redu, njen povratak na imanje se očekuje već sutra.

Takođe, iz produkcije navode da joj nije pozlilo jer se navodno uplašila Mikija koji je gađao Jelenu Golubović ciglom, već da joj se slošilo dok je spavala.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA