FARMA: Gazda Jezda izbačen iz rijalitija! (VIDEO)

Jezdimir Vasiljević, koji je pre samo nekoliko dana ušao u rijaliti, imao je najmanje broj glasova publike u vanrednom izbacivanju

  • 5

Jezdimir Vasiljević, popularni gazda Jezda, izbačen je iz rijalitija "Farma". Nekadašnji vlasnik "Jugoskandika" imao je najmanje glasova publike i zbog toga je bio primoran da napusti imanje u Lisoviću.

Inače, večeras je na "Farmi" održano vanredno izbacivanje. Farmere je prvo posetio voditelj Ognjen Amidžić, koji je rekao učesnicima rijalitija da moraju da obrazlože zašto bi baš oni trebalo da ostanu, što su oni i učinili.

Nakon izlaganja "VIP seljaka", Ognjen je dobio rezultate glasanja i podigao gazda Jezdu i Vajsa. Na kraju, odlučeno je da Vasiljević treba da napusti šou.

Pre nego što se znao ishod glasanja, Vasiljević je rekao da želi da napusti imanje.

Da podsetimo, gazda Jezda je pre samo nekoliko dana ušao na "Farmu", na veliko iznenađenje takmičara, ali i same publike.

Pogledajte kako je proteklo vanredno izbacivanje na "Farmi"

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gio

    8. oktobar 2013 | 05:56

    Ma produkcija (pink) je shvatila da je on bio greska nakon burne reakcije javnosti pa ga brze bolje izbacili..da se operu..

  • Ратко

    8. oktobar 2013 | 00:14

    Па нормално него ко ће, чуди ме и да је 1,25% гласова имао, хехе има још мање гласова него што је имао Тарот на прошлој фарми када је избачен, мада Тарот је бар неко и нешто, гледа у шољу, и прави шоу, а овај је ама баш нико. А највише се истакао по томе, што је финансијски оладио, и огулио овај јадан народ.

  • Bosnjak

    8. oktobar 2013 | 02:18

    Kako su samo ljudu naivni.Ovaj covjek je teski manipulator a na farmu je usao samo da odglumi da je svorc kako nema ni prebijene pare samo da mu neko nebi trazio nesto jer je skoro izisao sa robije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA