MISICE OTKRIVAJU: Šta sanjaju najlepše devojke Srbije (DRUGI DEO) (FOTO)

Ivona Andrić, Milica Lončar, Arnela Zeković, Deana Dimitrijević, Nevena Milanović i Anja Predojević su narednih šest finalistkinja izbora za mis Srbije, a otkriće nam šta žele u životu

  • 9

Nekoliko stotina devojaka se prijavilo za ovogodišnji izbor za Miss Srbije, a samo 22 imale su tu čast i zadovoljstvo da postanu finalistkinje i steknu pravo da se bore za titulu "najlepše predstavnice srpske lepote" – Miss Srbije 2013.

Svaka od njih sanja da na Finalnoj večeri izbora 15.oktobra pobedi, ali o čemu još finalistkinje sanjaju i šta žele da ostvare u svojoj blistavoj budućnosti?

Posle prve grupe devojaka, svoje snove će ovog puta otkriti narednih šest finalistkinja: Ivona Andrić, Milica Lončar, Arnela Zeković, Deana Dimitrijević, Nevena Milanović i Anja Predojević.

Ivona Andrić ima 16 godina i iz Beograda je. Talentovana je za glumu, a hobi joj je i violina. Dobila je poziv da glumi u jednoj televizijskoj seriji i ne sumnja u svoj uspeh.

- Želela bih da se bavim modelingom ali najveći san mi je da jednog dana postanem anasteziolog u Americi.

Milica Lončar ima 20 godina i dolazi iz Beograda. Studira na Fakultetu za državnu upravu i administraciju.

- San mi je da završim studije i shodno tome postanem pravni ekspert u državnoj administraciji.

Arnela Zeković ima 20 godina i dolazi iz Prijepolja. Student je Fakulteta za kulturu i medije.

- San mi je da budem top model u Milanu, a nakon toga da se posvetim karijeri PR i zastupam, recimo, Džima Kerija.

Deana Dimitrijević ima 23 godine, iz Beograda je. Bila je stipendista Ruske Federacije, a pored ruskog govori i odlično i engleski jezik.

- San mi je da otvorim najveću turističku agenciju u Srbiji za rusko tržište sa akcentom na mestima u kojima se nalaze koreni ruske kulture u Srbiji.

Nevena Milovanović ima 19 godina i dolazi iz Mladenovca. Studira na Fakultetu organizacionih nauka, a velika ljubav joj je novinarstvo.

- San mi je da imam svoju sopstvenu televiziju kao moj uzor Opra Vinfi.

Anja Predojević ima 20 godina, iz Beograda je. Student je Visoke turističke škole.

- Želela bih da učinim Srbiju atraktivnom turstičkom destinacijom za ljude iz celog sveta. Pored toga san mi je i da imam svoju uzgajivačnicu čivava koje su moja omiljena rasa pasa i da dizajniram modnu liniju za pse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Covek

    11. oktobar 2013 | 02:23

    Kakve su bre ove misice?! Bolje ribe cu naci na uluci!

  • Iva

    11. oktobar 2013 | 11:03

    Ma da sve ste vi sa fakulteta za drz administraciju,za kulturu i medije,sto lepo ne kazete mega bleja,nego.izmisljate fakultete koji ne postoje.

  • Nemac

    11. oktobar 2013 | 12:42

    Sto su ovako ruzne..?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA