OD CECE DO KARLEUŠE: Ovo su najlepše grudi estrade! (FOTO)

Telegraf vam predstavlja dame domaće scene koje svojim bujnim poprsjem oduzimaju dah mnogim muškarcima

  • 24

Dame srpskog džet seta, pored onog čime se bave, vode izuzetno računa o svom izgledu. Kod njih sve mora da bude tip-top, od glave do pete. Telegraf vam predstavlja najbolje grudi domaće estrade, a na ovoj listi našle su imena kako su Ceca Ražnatović, Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Seka Aleksić i ostale.

CECA RAZNATOVIĆ

Grudi popularne folk pevačice svakako se kotiraju među najlepšim na estradi. Njeno bujno poprsje oduzima mnogima dah, kako na nastupima tako i kada odmara na nekoj mondenskoj destinaciji, gde do izražaja dolazi njena zanosna linija.

JELENA KARLEUŠA

Cecina rivalka na estradi takođe ima da se pohvali svojim atributima. Kao i mnogi, Karleuša svakodnevno vežba i doteruje telo do savršentsva. Poznato je da ova pevačica voli s ponosom da pokazuje svoje bujne grudi, a svoje provokativne fotografije redovno postavlja na svojim profima na društvenim mrežama.

NATAŠA BEKVALAC

I popularna "Panonska barbika" ima čime da se pohvali. Nataša, koja je svojevremeno rekla da je uradila estetsku korekciju grudi, pokazala je svoje poprsje nedavno na zabavi magazina "Story", gde joj je društvo pravio njena jača polovina Vlada Vuksanović.

SEKA ALEKSIĆ

Ova lista svakako ne bi bila moguća bez Seke Aleksić. Pevačica je pored svojih hitova poznata i po bujnim grudima koje ponosno ističe na svojim profilima na društvenim mrežama.

SORAJA VUČELIĆ

Ista priča važi i za Soraju. Prsata starleta i "Plejboj" zečica svakodnevno na Fejsbuku objavluje provokativne fotografije kojim muškarcima raspaljuje maštu. Vučelićeva je svojevremeno istakla da je zadovoljna svojom veličinom grudi.

STANIJA DOBROJEVIĆ

I druga starleta ima atribute za kojima mnogi muškarci uzdišu. Stanija, poput Soraje, redovno na društveni mrežama objavljuje golišave fotografije koje se redovno komentarišu.

ANA KOKIĆ

Iako je majka dva deteta, Ana izgleda fenomenalno. Pevačica i supruga vaterpoliste Nikole Rađena je u više navrata pokazala svoje izazovno telo, između ostalog i za časopis "Maxim".

MIA BORISAVLJEVIĆ

Mlada pevačica takođe se može pohvailiti zanosnim oblinama. Da podsetimo, Mia je nedavno na svom Fejsbuk nalogu postavila serijal provokativnih fotografija na kojim pozira u bikiniju na plaže.

Za kraj, pitamo vas, ko po vama ima najlepše grudi na domaćoj sceni?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jecapereca

    13. oktobar 2013 | 20:49

    Greska u naslovu. Treba da pis " Najlepsi silikoni estrade". ;)

  • Rasa

    13. oktobar 2013 | 20:56

    Trebali ste napraviti izbor najlepsih prirodnih grudi, a ne ovo....

  • xx

    13. oktobar 2013 | 20:52

    Jedino Seka i cini mi se Ana bez silikona..Trebali ste naslov da stavite ‘‘najbolje silikonske grudi‘‘..Bas me zanima kakve bi bile bez estetske hirurgije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA