BIZARNO: Lažna vest o smrti Jelene Golubović na "Farmi"

Među brojnim lažnim vestima na Tviteru i Fejsbuku pojavile se i one s naslovom "Jelena oralno zadovoljila Ekrema", "Zorica pretukla Divnu", "Vukota pokazao polni organ"

  • 2

Na društvenim mrežama sve češće se pojavljuju senzacionalističke lažne vesti sa "Farme" koje imaju za cilj da se na prevaru poveća broj lajkova i popularnost određenih Fejsbuk stranica i Tviter profila. Jedna od brojih takvih bizarnih informacija koja se pojavila na Tviteru i Fejsbuku jeste i informacija o lažnoj smrti Jelene Golubović.

U objavi sličnih pogrešnih vesti prednjači, pre svega, Tviter profil pod nazivom FarmaPink1 (koji inače nije zvaničan Tviter nalog popularnog rijalitija televizije "Pink"), koji poslednjih nedelja objavljuje takve stvari.

Ovakvih informacija koje se non-stop objavljuju sa ovog profila ima na pretek, a mi vam prenosimo neke od njih.

Klik na na bilo koju senzacionalističku informaciju sa ovog profila u najvećem broju vodi na Fejsbuk stranicu koja nosi ime izvesnog Baneta Đokića (u više navrata se nudio producentima "Farme" da uđe na imanje u Lisoviću i pojavljivao u medijima sa izmišljenim informacijama o farmerima), kao i na stranicu koja nosi ime Sandre Partizan.

Da bi ste videli ovaj sadržaj koji je očigledno lažan potrebno je da kliknete na opciju sviđa mi se, a potom rizikujete da vam kompjuter postane zaražen virusom, a mozak glupošću. Najjednostavniji način jeste da ovakve stranice izbegavate, a da administratore istih prijavite Facebooku i Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA