MTV DODELA NAGRADA: Majli Sajrus zapalila džoint na bini, Keti Peri visila sa plafona! (FOTO) (VIDEO)

Nestvaran prizor na sceni koji je priredila Keti Peri ostavio je bez daha sve prisutne, a u senku je uspela da baci i raskalašnu Majli, koja se dva puta vraćala na binu

  • 7

Dodela MTV EMA nagrada u Amsterdamu okupila je brojna poznata muzička imena, od kojih su sve oči bile uprte u Majli Sajrus, koja je na prethodnom nastupu na sličnoj manifestaciji u Njujorku šokirala sve prisutne.

Iako se nije skinula do gole kože, nekadašnja čedna Hana Montana drsko je zapalila džoint nasred bine kada je izašla da primi nagradu za najbolji video.

Misli sa kontroverzne Majli na kratko je skrenula čudesna koreografija Keti Peri, tokom koje je pevačica visila sa plafona nekoliko metara iznad zemlje, a dugačke trake raznih boja pridržavali su igrači i time dočarali nestvaran prizor džinovske haljine.

Nestvaran prizor na sceni koji je priredila "svetleća" Keti Peri ostavio je bez daha sve prisutne, a u senku je uspela da baci i raskalašnu Majli, koja se dva puta vraćala na binu i nekoliko puta presvlačila.

Gromoglasan aplauz dobio je i Eminem, za koga se može slobodno reći da gospodari MTV scenom, budući da ima najbolju rep pesmu i da je dobio nagradu za MTV ikonu.

Najbolji alternativni bend je  "30 Seconds to Mars", nakon kojih su nastupili  i "Kings of Leon" koji su izveli numeru "Beautiful War".

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milesa

    11. novembar 2013 | 01:57

    Sta ova Majli izigrava vise, nit je zgodna, niti je privlacna, jezicinu ne ubacuje u usta, ponasanje prosto.... ka ta stro fa hahahah

  • Maka

    11. novembar 2013 | 03:32

    Glupost je neuništiva.

  • Lud Zbujen

    11. novembar 2013 | 09:09

    Bolje tuki da je stavila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA