SILA I EZEL PROTIV SULEJMANA: Zbog Turaka počinje TV rat u Srbiji! (FOTO)

Žestoku borbu za što veću gledanost vodiće serije "Karadaji" i "Sila", koje uskoro počinju s emitovanjem, a njima će veliki rival biti "Sulejman Veličanstveni"

  • 15

KO PREŽIVI PRIČAĆE! Od naredne nedelje za što veći rejting će se boriti čak tri popularne turske serije, dve premijerne, "Sila" i "Karadaji" i jedna stara, "Sulejman Veličanstveni", koje će biti velike uzdanice televizija "Pink", "Prva" i "Nova" u novoj sezoni.

Glavni adut serije "Sulejman Veličanstveni", koja će se od 17. decembra emitovati na televiziji "Nova", je publika koja već godinama sa velikom pažnjom prati avanture Sulejmana, Mahidevran, Bali-bega, Hurem i drugih junaka. Povodom početka prikazivanja treće sezone u Beograd dolazi i glavni glumac i miljenik naših žena Halit Ergenč.

Kenan Imirzalioglu, koji je našoj publici najomiljeniji zbog uloge Ezela, i njegova koleginica Berguzar Korel, popularna Šeherezada, tumače likove Mahira i Feride u serijalu "Karadaji", koji 15. decembra startuje na televiziji "Prva".

Radnja je smeštena u sedamdesete godine prošlog veka, a Mahir, nakon što njegovom ocu Nazifu smeštaju ubistvo, postaje glava porodice i svoj život posvećuje potrazi sa ubicama. Međutim, stvari se komplikuju kada se on zaljubi u sudiju koja odlučuje o sudbini njegovog oca.

Naredne nedelje na "Pinku" počinje prikazivanje najgledanije turske serije svih vremena "Sila", a osim što će se emitovati na najgledanijoj domaćoj televiziji, velika gledanost je zagarantovana i zbog dirljive romantične priče između Sile i age Borana, kao i zbog činjenice da glavnu žensku ulogu tumači prelepa Kansu Dere.

Inače, priča se događa u Mardinu, gradu u jugoistočnoj Turskoj. Silu je sudbina, kada je imala tri godine, otrgnula od doma i porodice i odvela u Istanbul. Iako su Silini koreni na istoku, ona je odgajena u modernom zapadnom svetu. Pojam "razmena mladenaca", s kojim se Sila nikad ranije nije susrela, u potpunosti menja tok njenog života. Da bi spasila život brata kojeg nikad nije upoznala, na silu je udaju za poglavara plemena, naočitog Borana (igra ga Mehmet Alakurt), kojeg nikad pre nije videla. Ona iz dana u dan kuje planove za beg, a nije svesna da je ono od čega zapravo pokušava pobeći bezgranična ljubav prema svom novog suprugu agi Boranu.

- Serija "Sila" napravila je ogroman uspeh u poslednjoj godini, iako je snimljena nekoliko godina ranije. Vrhunac je podatak iz Hrvatske da je tamo imala duplo bolji rezultat od nove sezone "Sulejmana Veličanstvenog", a prikazivane su u isto vreme na dve televizije. Razlog za takav uspeh je uzbudljiva priča, koja nas iz Istanbula seli na istok, gde vladaju pravila koja su prilično tradicionalna. Serija je toliko dobro snimljena da je to fascinantno. Siguran sam da će se virus "Sile" proširiti iz Hrvatske i na Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Srbiju, gde će se emitovati na "Pinkovim" kanalima - izjavio je Darko Popović, direktor PR sektora televizije "Pink".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    10. decembar 2013 | 09:20

    A znaci ako muškarac gleda sapunice nije muškarac!? Cudan neki pogled na svet. Muškarac moze biti muškarac i ako gleda serije, opere sudove, skuva nesto, zasto da ne. Izgleda da je za tebe draga Sofija muškarac ako te prebije. Prava muskarcina.

  • Lud Zbujen

    10. decembar 2013 | 06:51

    A da ukinete ovo mlacenje i pustite x files

  • Zagy

    10. decembar 2013 | 08:52

    EZEL je najbolja serija ikad snimljena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA