SARA: Ivan je zaljubljen u mene, ali ja hoću Akija! (FOTO)

- Čula sam se sa Andrijom sinoć i dogovorili smo se da se vidimo kroz nekoliko dana i o svemu porazgovaramo. Naravno da bih volela da budemo zajedno - priznaje manekenka

  • 13

Manekenka Sara Trajanović za Telegraf govori o ljubavi sa Akijem, prijateljstvu sa Ivanom Marinkovićem, ali i o Jeleni Golubović. Manekenka je imanje napustila tokom vanrednog izbacivanja u ponedeljak veče.

 

- Nije mi žao što sam ispala, jer sam srećna što sam dogurala do samog finala. Niko nije verovao da toliko mogu da ostanem i ja sam svojoj porodici i prijateljima pobednik. Nije me zanimao novac, nisam ni razmišljala o tome. Zadovoljna sam svojim učešćem, jedino što bih promenila je da ne bih situacije manje primala k srcu - iskrena je na početku razgovora Sara, koja dodaje da joj je žao Ivana, koji je sinoć plakao nakon njenog izlaska.

 

 

- Znam da je plakao i mnogo mi je bilo žao. Shvatam da sam možda prenaglila sa druženjem sa Ivanom, ali bila sam zatvorena tamo i nisam mogla normalno da rasuđujem. Ja sam njemu nekoliko puta stavila do znanja da mi je samo drug, ali on je zaljubljen u mene i mnogo me voli. Ipak, ja sam zaljubljena u drugog - kaže manekenka.

 

Pitali smo je da nam objasni šta se desilo sa njom i Akijem i zašto je uskočila u zagrljaj Ivanu, nekon što je pevač napustio imanje.

 

- Ja sam se zaista zaljubila u Akija. Baš smo se zbližili i kada je ispao, bilo mi je mnogo teško. Ivan je od početka rijalitija bio tu za mene, kao veliki drug i prijatelj. Znam da on mene gleda drugačije, ali ja njega ne. Zaista mi je drug i sve vreme sam se prema njemu tako i ophodila. Čula sam se sa Andrijom sinoć i dogovorili smo se da se vidimo kroz nekoliko dana i o svemu porazgovaramo. Naravno da bih volela da budemo zajedno - priznaje manekenka, koja dodaje da je njoj mnogo teže bilo nego Akiju.

 

 

- Aki je bio napolju i mnogo mu je lakše da iskulira navalentne devojke, ja sam bila zatvorena i zajedno sam radila sve sa Ivanom. Jeli smo, šetali, išli smo u WC zajedno, mnogo je bilo teško da iskuliram te emocije sa njegove strane.

 

Manekenka dodaje da je najveći folirant na imanju Jelena Golubović.

 

 

- Definitivno Jelena. Ona ima 30 i nešto godina, a veći je folirant od moje babe. Toliko je pokvarena i zla. Baš sam komentarisala sa Mićom da publika nju drži u rijalitiju samo da bi videla kako ćemo se mi ponašati pored nje. Drugog razloga sigurno nema. Ali mislim da ima ljudi koji prepoznaju njeno licemerstvo - kaže za Telegraf Sara.

 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneza

    24. decembar 2013 | 15:18

    Ova mala je veliko zlo...totalno rasejana ...psihicki neuravnotezens i izgubljena.Tesko onom ko se uhvati u kolo sa njom

  • Stranac

    24. decembar 2013 | 15:58

    Ma ti si bolesno ne vaspitano i razmazeno deriste

  • 1988

    24. decembar 2013 | 15:53

    Manekenka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA