EDIN: Jelenin rečnik je jedi go*na i puši ku*ac. To nije moj nivo! (VIDEO)

- Skrenuo sam Jeleni pažnju da ja to ne tolerišem, a ona meni: "Idiote". Ja ne znam kakve je ona momke imala! - kaže Škorić

  • 3

Posle Jelene koja tvrdi da je Edin ponižava i povređuje, sada je uzvratio i Škorić koji je tokom razgovora sa Ivanom rekao da pevačica stalno menja raspoloženja, da mnogo psuje kao i da njihov odnos više ne liči na pravu vezu.    

- I opet se vraćaš na ono što osećaš... ja mislim da sam u pravu, ona misli da je ona... ja je činim nesrećnom, izgovorila mi je sve u superlativu i tri minuta kasnije mi se unosi u facu. Zavoleo sam je... da nisam, vidi. Zavoliš nekoga i znaš da više nema šta i onda si sje*an! Marijana se nije spakovala prošli put kad je Ognjen dolazio i ja rekoh vidi mačkicu VIP, nije se spakovala i Jelena me je odmah napala. Njen rečnik je jedi go*na, puši ku*ac, i ja joj skrenem pažnju da to ne tolerišem, i da to nije moj nivo i ona mi kaže: "Idiote!". Ja ne znam kakve je ona momke imala. U poslednjem razgovoru sam joj rekao da gradi zid između nas, sputava me jer ja moram da pazim šta govorim. Mislim da sam OK prema njoj. Ja ako hodam po jajima da bi njoj bilo do jaja, to nije prava veza. Priđe mi sa krompirićima, ja odbijem, reaguje kao da sam rekao da neću da se zabavljam s njom - ispričao je Edin.

Pogledajte Edinov i Ivanov razgovor:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    25. decembar 2013 | 18:56

    Ma Jelena je obicna mala folirantkinja i probisvet koji hvata glasace na sazaljnje. Izaziva vestacku svadju sa Edinom, provocira i glumi zrtvu da bi se za nju glasalo a ne za njega. Prosta je i primitivna, sto fizicki sto duhovno i niste valjda ocekivali da kalastura iz karton-city vodim intelektualne rasprave sa Edinom. I napolju ne bi ostalo, jer je on za nju klasa a ona je vise tip za kamiondzije sa ibarske magistrale.

  • Xd

    25. decembar 2013 | 18:14

    I ne treba da bude. Ona je razmazeno deriste, kao da mora da bude sve po njenom. Ne daj se Edine

  • Kiki

    26. decembar 2013 | 07:06

    Mala se trgla...vidi da je dosao kraj ovom cirkusu, pa da se razidje sa ovim zakasnelim pubertetlijom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA