Severina traži pola Milanove imovine!

- Po zakonu u Hrvatskoj, ako živiš sa partnerom dve godine u vanbračnoj zajednici i imaš sa njim dete, stičeš pravo na deo njegove imovine - kaže izvor blizak nekadašnjem paru

  • 20

Posle višemesečnog preganjanja kome će pripasti starateljstvo nad sinom Aleksandrom, izgleda da je došao red i na podelu imovine, a prema nezvaničnim informacijama, Severina će na sudu tražiti da joj pripadne polovina bogatstva Milana Popovića koje se procenjuje na više stotina miliona evra! 

- Po zakonu u Hrvatskoj, ako živiš sa partnerom dve godine u vanbračnoj zajednici i imaš sa njim dete, stičeš pravo na deo njegove imovine. Zato je Severina u javnosti stalno isticala i pričala kako su ona i Milan zajedno, čak je izmišljala i da su vereni, i sad na osnovu toga ima pravo na njegovu imovinu. Severina je još letos angažovala advokate da popišu Milanovu imovinu - ispričao je izvor blizak nekadašnjem paru, koji dodaje da je hrvatska pevačica navodno zahtevala i da se popišu donacije koje je Milan do sada dao za fond "Bitka za bebe".

Severina će na sudu pokušati da dokaže da je sa Popovićem bila dve godine u vanbračnoj zajednici, iako oni nikada nisu živeli zajedno. Priča se i da je Popović do sada za potrebe Severinine karijere na njen račun uplatio pola miliona evra, i to na pismeni zahtev njenog menadžera Tomice, a da podsetimo, početkom avgusta se pričalo da je Milan ponudio Severini da otplati njen kredit od 800.000 evra i da mesečno uplaćuje 10.000 evra za izdržavanje sina, ali ona to nije prihvatila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cu

    30. decembar 2013 | 11:37

    Ona je to od početka samo i htela..a njemu ako..

  • Mile protiv tranzicije

    30. decembar 2013 | 11:21

    E moj Milane. . .

  • Ja

    30. decembar 2013 | 11:47

    Ja se pitam da li je on drzavljanin Srbije ili Hrvatske?Zar se ovde ne radi o starateljstvu nad detetom,a ne o razvodu braka.Dakle,jos jednom je dokazala kakvo je dno od zene,da ne upotrebim goru rec.Ako je lud,neka joj da.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA