STANIJA: Hoću dečka koji će ispunjavati samo moje želje i željice!

"Da, zaljubljena sam! Svoj ljubavni život od sad čuvam od očiju javnosti jer mi javna veza nije donela ništa dobro, već samo probleme", rekla je starleta i dodala da će u narednoj godini biti manje naivna

  • 2

Jedna od najpoznatijih starleta u regionu Stanija, otkrila je da je već prebolela vezu sa Filipom Panajotovićem i da je ponovo zaljubljena! Novog dečka nije želela da predstavlja javnosti, ali je navela "par" osobina koje želi da njen izabranik poseduje.

- Poželela sam pravog muškarca, karakternog, samostalnog, ostvarenog, koji bi mi tokom čitave sledeće godine i zauvek ispunjavao svakodnevno moje želje i željice. Hoću svog ličnog Deda Mraza! Tačka! - neskromna je bila ona, iako identitet srećnika nema nameru da otkrije.

- Da, zaljubljena sam... Moja intima je isključivo moja stvar. Svoj ljubavni život čuvam od očiju javnosti jer sam se opekla i naučila lekciju. Javna veza mi nije donela ništa dobro, samo probleme. Ne želim svoje emocije javno da eksponiram, ljubav je nešto najvrednije u životu i to treba čuvati samo za sebe - napomenula je Stanija i dodala da će u narednoj godini biti manje naivna.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA