X FACTOR: Vlada Stanojević pregovara sa produkcijom, Kalezić se seli u bekstejdž?! (FOTO)

Iako producenti kažu da Slavko ima njihovu punu podršku, uveliko se priča da će ga zameniti Stanojević koji kaže da će emisija dobiti na profesionalnosti ukoliko on bude voditelj

  • 6

Bez obzira što se Slavko Kalezić, blago rečeno, nije najbolje snašao kao voditelj "X Factora" i što je svojim ponašanjem izazvao lavinu negativnih komentara, producenti popularnog muzičkog šou programa kažu da su zadovoljni njegovim radom kao i da će on i ubuduće voditi "X Factor"! 

Međutim, kako saznajemo, postoje velike šanse da će Slavka ipak uskoro zameniti voditelj TV "Pink" Vlada Stanojević kao i da će se Kalezić "preseliti" u bekstejdž odakle će se uključivati u program!

Nakon emisije koja je prikazana u utorak, počele su spekulacije ko će zameniti Kalezića, međutim, producenti navode da nema ni govora o promeni voditelja.

- Slavko neće biti zamenjen. Produkcija je zadovoljna njegovim radom i maksimalno stoji iza njega. Slavko je nova nada regionalnog voditeljstva i ostaće voditelj "X Factora" i ubuduće - kažu za Telegraf iz producentske kuće MBK.

Vlada Stanojević je za Telegraf potvrdio da je zainteresovan za ulogu voditelja "X Factora", kao i da sve zavisi od ishoda pregovora sa producentima.

- Dobio sam poziv od strane ljudi koji su zaduženi za program TV "Pink". Tek sledi dogovor sa produkcijom. Ukoliko dođe do dogovora, ovaj šou će dobiti na profesionalnosti jer to zaslužuje. Ukoliko se ne dogovorimo, svakako želim celoj ekipi sve najbolje u realizaciji ovako kompleksnog televizijskog projekta - rekao je Stanojević.

Sa druge strane, i Kalezić je uveren da će i dalje biti voditelj "X Factora".

- Ne obraćajte pažnju na neke novinske natpise i komentare. Nikad srećniji i zadovoljniji. Vredno radim i velike pripreme su u toku. Hvala svima na iskrenim i neiskrenim kritikama - napisao je Slavko na svom Fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA