SILA: Pogledajte šta vas čeka u večerašnjoj epizodi! (VIDEO)

Boran mora da donese odluku koja će mu promeniti život, da spasi život Sili ili da dopusti sprovođenje plemenskog zakona

  • 1

Ako ne želite da znate šta će se dešavati u 36. epizodi "Sile" koja se večeras prikazuje na televiziji "Pink", onda bolje ne čitajte naredne redove jer za one nestrpljive otkrivamo dramatične događaje u najgledanijoj seriji u Srbiji!

Gizem je jedini uzrok Siline ljubomore, ali ona ni sama ne zna kome da se okrene: Boranu ili Abaju. Abaj traži sastanak sa Silom u tajnosti. On je jedini sa kojim bi mogla otvoreno i iskreno da razgovara o svemu. Međutim, hoće li Abaj imati priliku da joj pomogne? Hoće li Sila pohrliti Emreu kako bi sa njim podelila svoju bol? Zinar aga zahteva od Dželila da se sastanu. Nakon kratke rasprave, Dželil ponosno izjavljuje da je Sila trudna. Da li će ta izjava promeniti stav plemena? Boran se priprema za povratak u Mardin kada bude saznao da su odande došli ljudi sa naredbom da ubiju Silu. Boran je pred teškom odlukom. Može li spasiti život voljenoj ženi ili dopustiti sprovođenje plemenskog zakona... Ova će odluka promeniti čitav Boranov život.

Pogledajte najavu za večerašnju epizodu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA