Montevideo za nedelju dana pogledalo 100.000 ljudi!

Nakon pretpremijere u Gračanici i premijere u Beogradu, drugi deo "Montevidea" pogledali su i gledaoci u gradovima širom Srbije, dok se projekcije u regionu tek očekuju

  • 1

Nastavak popularnog ostvarenja o najvećem domaćem fudbalskom uspehu, film "Montevideo, vidimo se!", u režiji Dragana Bjelogrlića, i u produkciji  "Intermedia Network", za manje od deset dana pogledalo je 100.000 gledalaca!

Svečana premijera filma održana je 15. januara u Sava Centru, kada se pred beogradskom publikom poklonila brojna glumačka i autorska ekipa ovog ostvarenja i glumci iz inostranstva.

Film je bio pretpremijerno prikazan u Domu kulture u Gračanici, a do sada su premijerne projekcije bile u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Leskovcu, Jagodini, Paraćinu, gde se gledaocima u ovim gradovima, takođe, predstavila ekipa filma.

Drugi deo priče o jugoslovenskoj reprezentaciji nalazi se na redovnom bioskopskom repertoaru kod nas, a uskoro će biti distribuiran i u regionu, u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji.

Zbog velikog interesovanja za ovu projekciju, prava za prikazivanje filma  "Montevideo, vidimo se!",  su otkupljena i za bioskope u Austriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Flp

    26. januar 2014 | 03:30

    Predobar film. Zasluzuju ogromnu publiku i posecenost. Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA