EKSKLUZIVNO! Ceca, Lukas i Braja prve zvezde Bravo mjuzika!

Rukovodioci novog "Pinkovog" muzičkog projekta "Bravo mjuzik" biće poznati kompozitori Dragan Brajović Braja, Marina Tucaković i Aleksandar Milić Mili, koji već dugi niz godina sarađuju sa najvećim zvezdama estrade, a dva najveća folk imena - prve zvezde!

  • 6
Aca Lukas, Svetlana Ceca Ražnatović, bravo mjuzik Foto: Milena Đorđević, Telegraf

Novim folk brendom "Bravo mjuzik" koji će na "Pinku" zameniti "Grand", kako Telegraf saznaje, rukovodiće iskusni estradni vukovi Dragan Brajović Braja, Marina Tucaković i Aleksandar Milić Mili a prve zvezde "Bravo mjuzika" trebalo bi da budu Ceca Ražnatović i Aca Lukas!

Nakon što su Saša Popović i Lepa Brena prodali "Grand produkciju" američkoj firmi KKR, Željko Mitrović, vlasnik "Pinka", je odlučio da pokrene projekat "Bravo mjuzik".

- Kao što su "Grandovim" emisijama upravljali Brena, Saša i Žika Jakšić, tako će i poznati srpski autori  Braja, Marina i Mili, koji već dugi niz godina sarađuju sa najvećim folk i pop pevačima, pronaći najbolje rešenje da privuku pažnju publike, kaže izvor Telegrafa, blizak Pinku, i dodaje:

- Braja je trebalo da postane čelnik Pinkovog novog folk projekta još u vreme kada su Grandovci pregovarali o prelasku na TV "Prva", a sada će definitivno biti glavna poluga nove produkcije.  Trenutno je u centru pažnje javnosti pitanje koji će pevači preći u "Bravo mjuzik", a prve zvezde novog brenda trebalo bi da budu Ceca Ražnatović i Aca Lukas, koji su već godinama u bliskim odnosima i sa pomenutim autorima, ali i u više nego prijateljskim odnosima sa Željkom Mitrovićem, zaključuje sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

Da podsetimo, "Grand produkcija" neće moći da emituje nastupe svojih pevača i snimke iz svih svojih emisija na novom narodnjačkom kanalu koji bude pokrenut na SBB-u, jer sva prava na kompletan materijal "Granda" koji je sniman u poslednjih 18 godina ima televizija "Pink".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljkov bend

    20. februar 2014 | 22:56

    Bas poslovni ljudi, Ceca, Aca i Braja.....a i odgovorni, posteni, savesni ha, ha, ha

  • Saraji

    20. februar 2014 | 19:19

    Joj koja gospoda... Blago nama !!!!!

  • Pobeci negde,daleko sto dalje...gde ne trebaju,pilule za spavanje

    21. februar 2014 | 08:21

    Sve moj do mojega!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA