Željko neće biti na finalu X Factora, na Telegrafu saznao datum!

"Saznah preko Telegrafa da je finale "X Factora" 23. Marta u Areni. Pa, to ce biti super! Bilo bi jos lepse da sam tada u Beogradu", napisao je pevač na svom Tviter profilu

  • 8

Finalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja u svetu "X Factor", koje je zakazano na 23. mart u "Kombank areni", po svemu sudeći, neće prisustvovati jedan od vodećih članova žirija, Željko Joksimović.

On je istakao da je zapravo na internetu saznao tačan datum finalne večeri i konstatovao da baš tada neće biti u Beogradu!

- Saznah preko Telegrafa da je finale "X Factora" 23. marta u "Areni". Pa, to ce biti super! Bilo bi jos lepse da sam tada u Beogradu - napisao je pevač i sve svoje pratioce na Tviteru ostavio u šoku.

Kako stvari stoje, izgleda da organizatori nisu konsultovali žiri pre konačnog objavljivanja datuma finala, te će ih to koštati prisustva Joksimovića, koji nije precizirao zbog čega tačno neće biti u prestonici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lulu

    27. februar 2014 | 18:59

    E nadam se da sledece sezone nece biti x factora! Ovo je vise mucno gledati, produkcija organizatori su nevidjeni amateri!! To su bre ljudi(ziri) sa karijerama,imaju po par meseci unapred zakazano! Da oni njima ne kazu e tad i tad je planirano to i to da im daju plan,nesto! Ovaj x faktor ima samo ime originalnog i nista vise,sve u hodu rade,svoja pravila! Uzas,bruka

  • Preruseni stranac

    27. februar 2014 | 21:48

    Ok Miki, ti bi voleo Boru Drljacu u kostimu Bananamena, ali ne moze, razumem tvoj ocaj, ali niko te ne tera da gledas nezasluznog Zeljka, ima jos kanala, pa biraj...

  • Dragana

    27. februar 2014 | 22:14

    @ preruseni stranac, hvala ti sto si me ovako nasmejao, ekstra! Ha ha ha. Ne znam ko bi bio bolji od Željka, ali znam da je on i te kako veliki faktor. Na evroviziji ima jedno drugo i dva treća mesta( Lejla je njegova pesma), svira deset instrumenata, muzicki je obrazovan, savršeno komponuje i producira za sebe i druge, radi filmsku muziku i vrhunski je interpretator. Zaista vrsni i univerzalni muzicki strucnjak. Možda nekog nerviraju njegovi stavovi, jeste malo vise komercijalan, ali ako neko misli da je on nekompetentan taj je sigurno obozavalac Bore Drljace ili je dežurni hejter bez sluha i smisla za muziku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA