Evo šta se danas dešava sa Malom nevestom! (FOTO)

Pratjuša Benerdži, poznatija kao Anandi iz večne priče o nevesti, nakon otkaza koji je dobila u seriji, bila je učesnik rijalitija "Ples sa zvezdama" i "Veliki Brat", koji se emitovao prošle godine. Nedavno je prihvatila ulogu u indijskoj krimi seriji

  • 3

Serija koja traje gotovo koliko i Čak Noris, "Mala nevesta", u Srbiji je prestala da se prikazuje na glavnom Pinkovom kanalu, ali ipak joj nije kraj. U Indiji se uveliko snima nova sezona, ali sa novom glumicom. Ipak, bivša nevesta danas je uspešna glumica koja je u samoj žiži interesovanja indijske javnosti.

Prvo je javnost u Indiji osudila lepoticu Pratjušu Banerdži (22) zbog provokativnih fotki u bikiniju koje je čuvena Anandi podelila sa obožavaocima na Fejsbuku. 

Iako ove fotke nisu bile drugačije u odnosu na one koje se svakodnevno viđaju, kontroverzna publika u Indiji dočekala ih je na nož.

Mala nevesta je zbog njih dobila ponudu da učestvuje u rijalitiju "Veliki Brat", iako su se producenti šou-programa plašili kako će javnost reagovati, budući da je gledanost serije odmah otpala. Tamo su je lečili elektro-šokovima.

Uskoro je Pratjuša dobila otkaz, te ju je zamenila nova glumica.  Dok iz kompanije "Colors" kažu da glumica nije mogla da ispuni zahteve produkcije, mlada glumica tvrdi da ne postoji poseban razlog.

- Nije istina da postoji neki naročit razlog. Pregovori se vode mesecima i bilo je samo pitanje dana kada ću doneti ovu odluku. Mislim da i produkciji odgovara da neko drugi tumači moj lik u seriji, jer je neophodno da se Anandi razvija - rekla je bivša Mala nevesta, koju je zamenila Toral Rasputra.

Nakon uloge Anandi, bila je učesnik rijalitija "Ples sa zvezdama", a nedavno je dobila ulogu u indijskoj krimi seriji. Evo kako Anandi danas izgleda.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pycc

    12. mart 2014 | 20:37

    Bas ste me obradovali,sve sam se pitao sta li je sa njom...?

  • koviljka grujic

    12. februar 2015 | 15:20

    jedva sam prihvatila novu glumicu.Mnogo me nervira to sto u serijama menjaju glumce.Kad ce vec da se zavrsi ova mala nevesta malo je previse trajala bez obzira na gledanost .Mislim da mnogi vec odustaju od gledanja.Sad je vec zamorno gledati.

  • Pycc

    13. mart 2014 | 04:26

    ...kad smo vec kod nje,voleo bih da zaluta u moj krevet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA