RAT STARLETA SE NASTAVLJA: Soraja odgovorila Staniji svojim snimkom (AUDIO)

Nakon što je Dobrojevića objavila telefonski razgovor sa izvesnim Matijom, koga je ona po Sorajinim rečima oralno zadovoljavala , Vučelićeva je ubrzo uzvratila svojim audio snimkom gde ovaj sagovornik kaže da je Stanija budala

  • 4

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Stanija navodno oralno zadovoljila Sorajinog druga, izvesnog Matiju, Dobrojevićeva je to brže bolje demantovala audio snimkom, na kome je ona o svemu ovome razgovarala sa navedenim mladićem.

Da podsetimo, Stanija je pozvala prijatelja svoje rivalke i pitala ga otkud mu ta informacija. Matija joj je odgovorio da mu tako nešto u životu ne treba, te da nikada nije izjavio, niti potvrdio da ga je ona oralno zadovoljavala, kao što je Soraja rekla.

Poslušajte Stanijin razgovor sa izvesnim Matijom:

Međutim, Vučelićeva je brže bolje odgovorila svojim audio snimkom. Soraja je pozvala Matiju i pitala ga šta se dešava a on joj je naveo da je Stanija budala i da nije normalna, da je baš briga za nju, kao i da će je napljuvati.

Sorajin razgovor sa izvesnim Matijom poslušajte ispod:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA